Skip to main content

Sluit meer deals en verkort jouw verkoopcyclus met onze tool.

Besteed jouw tijd aan verkopen, niet aan administratie. Verkoopautomatisering houdt jouw team op dezelfde pagina, zodat niets weg glipt

Start jouw sales automation

Bekijk de voortgang van elke lead

Met leadscores kunt u een nummer geven om betrokkenheid te leiden. Update scores op basis van oproepen, e-mailbetrokkenheid en siteactiviteit, zodat u altijd weet welke leads klaar staan ​​om met uw team te praten.

Start jouw sales automation

Maak automatisch nieuwe deals

Nooit meer eindeloos rondklikken om nieuwe deals te maken. Laat onze tool deals maken wanneer leads bepaalde acties ondernemen, zoals het indienen van een formulier, het downloaden van een leadmagneet of het aanvragen van een demo.

Automatiseer je outreach om mensen over de lijn te trekken

Uw verkopers richten zich op populaire leads, maar je wilt niet dat andere leads verdwijnen. Gebruik getriggerde outreach om leads te onderhouden totdat ze klaar zijn voor een verkoopgesprek.

Breng uw team op de hoogte wanneer leads actie ondernemen

Vertel uw verkopers wanneer hun leads actie ondernemen. Als een lead specifieke pagina’s doorbladert of een prijsaanvraag indient, stuur dan een automatische melding zodat uw verkoper direct kan opvolgen.

Start jouw sales automation

Wijs taken toe op basis van leadgedrag

Beheer jouw verkoopteam met taaktoewijzing. Wijs taken toe aan elk lid van jouw verkoopteam op basis van wat er met hun leads gebeurt. Zorg ervoor dat iedereen altijd op dezelfde pagina staat.

Beheer al jouw contacten

Bewaar al jouw contactgegevens op één platform. Bekijk de dealgeschiedenis vanuit een mobiele app, werk uit jouw persoonlijke e-mailaccount en werk automatisch de contactgegevens bij naarmate de deal vordert.

Integreer met 280+ tools

Integreer met de verkooptools die jij al gebruikt

Vertel ons welke tool(s) jij gebruikt en wij doen al de rest! Op die manier kan je gewoonweg verder met jouw manier van werken en zorgen wij gewoon voor de automatsering. Denk maar aan Facebook, WordPress, Salesforce, Zapier, Shopify, Magento, Woocommerce, Gmail, Google Calender, … en nog veel meer! Waar wacht je nog op? Boek nu een vrijblijvende afspraak

Start jouw sales automation!