Skip to main content

Videocreatie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Heeft u binnenkort een opendeurdag gepland? Of wilt u graag de sfeer op de werkvloer aan de buitenwereld tonen op een dynamische manier? Are Agency biedt je de kans om dit werkelijkheid te maken.

Videotracks, de oplossing voor bedrijven die willen inzetten op videomarketing.

Heb jij als bedrijf geen kennis of tijd om te investeren in videomarketing? Dan bieden wij voor jou de oplossing! Videotracks! Video wat?

Videotracks, dit houdt één dag per kwartaal shooten, wat zorgt voor 10 tot 15 video’s. Hierdoor moet jij geen tijd investeren of kosten in materialen en cursussen. Wij beschikken over de kennis, materialen en tijd om dit voor jou te doen!

Waarom moeten bedrijven inzetten op videomarketing? 

Videomarketing is een onmisbaar instrument geworden voor bedrijven in de wereld van digitale marketing. Met de opkomst van sociale media en de groeiende vraag naar visuele content, biedt videomarketing een scala aan voordelen. Door videomarketing strategisch in te zetten en te streven naar kwalitatieve en relevante video content, kunnen bedrijven een sterke band met hun doelgroep opbouwen. 

Videomarketing biedt tal van voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar effectieve manieren om hun merk te promoten en betrokkenheid te genereren:

  • Hogere betrokkenheid. Video’s hebben de kracht om een emotionele band met het publiek te creëren. Het gebruik van beeld, geluid, beweging en storytelling zorgt ervoor dat mensen langer geïnteresseerd blijven en zich meer verbonden voelen met de boodschap van het merk.
  • Verhoogde zichtbaarheid. Door video’s op sociale media te delen, vergroot je de kans dat je content wordt gezien en gedeeld. Video’s hebben meer kans om viraal te gaan en kunnen een groter bereik genereren dan andere vormen van content.
  • Verbeterde SEO. Zoekmachines geven vaak de voorkeur aan videocontent, waardoor je website hoger kan scoren in zoekresultaten. Het optimaliseren van je video’s met relevante zoekwoorden en beschrijvingen kan de zichtbaarheid van je merk vergroten.
  • Versterking van merkidentiteit. Video’s bieden de mogelijkheid om de persoonlijkheid en waarden van je merk op een visuele en boeiende manier over te brengen. Dit helpt bij het opbouwen van een sterke merkidentiteit en het vergroten van de merkherkenning.

Dringend tijd dus om op de trend in te spelen en om als bedrijf in te zetten op videomarketing. 

Ready? Set? Action!

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat voor video je nodig hebt.

De kracht van videocreatie

Corporate rituals
Expect Me
Element 61.
Lasmanas
The House of Change