Skip to main content

E-books

Download hier concrete TikTok ideeën

Als je op zoek bent naar manieren om je bedrijf te laten opvallen op TikTok, ben je hier aan het juiste adres.
We hebben een aantal concrete content ideeën samengesteld om je te helpen de aandacht van je doelgroep te trekken en je merk te laten groeien

Vul je gegevens in en ontvang de download in jouw mailbox!

Download

De ultieme marketing campagne checklist

Ben jij het ook grondig beu om marketing campagnes te lanceren die de vooropgestelde doelen helemaal niet bereiken? Heb je het gevoel dat je topideeën hebt die om 1 of andere reden buiten jouw controle altijd maar floppen? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Gebruik deze checklist om te bepalen of je alle benodigde stappen wel volgt van idee tot lancering van je campagne. Zo kan je campagnes op poten zetten die wel degelijk de verlangde resultaten behaald.

Download

De Are Agency goedgekeurde marketing automation checklist

Marketing automation maakt gebruik van verschillende geautomatiseerde systemen om potentiële klanten door de customer journey te leiden en helpen. Hoe? Je gaat op de juiste moment bepaalde informatie hun weg opsturen. Hoe weet je wanneer het, het juiste moment is? Je stelt enkele triggers vast en op basis daarvan wordt bepaald wanneer je ze exact gaat benaderen. De informatie wordt vaak via e-mail gestuurd. Het doel is, uiteraard, om de leads later te doen converteren.

Download

Leer marketing automation nóg beter kennen

Nu gaan we inzoomen op enkele elementen van marketing automation. Laat je verrassen en lees gerust verder…

Download

3 stappenplan voor succesvolle Facebook advertenties

Als we jou vragen wat jij het meest belangrijke onderdeel vind bij Facebook adverteties, wat antwoord je dan? De copy? De foto’s? Het gebruiken van emoji’s? Neen, neen en nog eens neen. Wat wel dan? Wel, download ons gratis e-book en ondek de essentiële basis van Facebook advertising!

Download