Skip to main content

Waarom je met ons wilt samenwerken?

Als jij ook maar één klant hebt, bestaat er al een Customer Value Journey voor jouw bedrijf. De vraag is of jij die ene klant bewust hebt gegenereerd of misschien nog belangrijker. Zou je dit bewust opnieuw kunnen realiseren? En opnieuw? En opnieuw?

Meestal is het antwoord hierop: NEE
Laten we hier samen verandering in brengen.

Kies zelf hoe we samenwerken

Jij kent jouw bedrijf het beste. Daarom is het niet meer dan logisch dat je zelf bepaalt hoe je wilt samenwerken. Wij bieden de expertise, de strategie en de effectieve uitvoering. We hebben maar één doel en dat is om van jouw organisatie een daverend succes te maken.

1

Een volledige A tot Z ontzorging

Wij doen alles wat er nodig is om van jouw organisatie de volgende succes-case te maken. We bepalen samen de doelstellingen waar jij ons accountable voor houdt. Van strategie tot executie en pro-actieve opvolging, wij nemen de lead voor je marketing.
2

Eenmalige audit

Weet je dat er iets scheelt binnen je marketing? Maar weet je niet goed waar te beginnen? Van een SEO of een SEA audit tot het volledig onder de loep nemen van jouw strategie. Wij bezorgen je een duidelijk stappenplan hoe je dit zelf kan oplossen.
3

Eenmalige setup of creatie

Zit je met een eenmalige opdracht of uitdaging? Ook hier springen we graag bij. Wij bouwen jouw goed draaiende marketing motor waarna jouw team dit (gedeeltelijk?) kan overnemen en verderzetten.
4

Part of your team

Zoek je ondersteuning binnen jouw marketing team? Iemand die met jouw organisatie matcht kan 1 of meerdere dagen per week bij jou op kantoor komen zitten. Maak zelf de keuze, van een generalist tot een gespecialiseerd marketing profiel.
5

Training en consultancy

Misschien heb je al een eigen team uitgebouwd? Hierbij helpen we je stapsgewijs verder met data gedreven oplossingen. Met diepgaande kennis van marketingstrategieën en trends, leveren we op maat gemaakt advies en trainingen die aansluiten bij jouw unieke behoeften.
6

Partnership / business building

Wil je een nieuw merk of bedrijf lanceren? Heb je klanten nodig om te groeien maar mis je de financiële slagkracht? Als partners slagen we de handen in elkaar waarbij wij jouw inhouse team worden en mee aan jouw organisatie bouwen.

Net zoals jouw doelen, is jouw vaste contactpersoon altijd snel en gemakkelijk bereikbaar

Customer Value Journey

Bekijk eerdere use-cases,  zie waar we vandaag aan werken en wat er als volgende op de planning staat. We scoren, volgen en geven prioriteit via een vast framework en score-kaart in een proces dat we de Customer Value Journey noemen. Hierbij heb je zelf mee de teugels in handen zodat je altijd op de hoogte bent.

Rapporterings dashboards

Bekijk al je belangrijke statistieken en kpi’s voor al je acquisitiekanalen in één oogopslag via ons unieke live-dashboard. Pas zelf het datumbereik aan en kijk wat er beter of slechter loopt tegenover het verleden. Zo ben je slecht één muisklik verwijdert van al jouw marketingdata.

Maandelijkse reviews

Elke maand zitten we minstens éénmaal samen om door de huidige resultaten te lopen. Zo bekijken we wat er heeft gewerkt (of niet werkt), waarom, wat we hier uit hebben geleerd en wat we in de toekomst anders moeten doen. Dit verplicht ons om pro-actief elke maand met nieuwe ideeën en oplossingen te komen.

Kwartaal reviews

Naast onze maandelijkse reviews, lopen we éénmaal per kwartaal samen volledig in depth door jouw cijfers. Dit moment dient om de focuspunten te verleggen op de (mogelijks nieuwe) bottlenecks. Op deze manier gaan we steeds gericht te werk en draait jouw marketing machine steeds vlotter.

Email updates

Natuurlijk hoor je ons meer dan 1 keer per maand. Heb je een snelle vraag? Stuur gerust een mailtje. Dit wordt gegarandeerd binnen de 24u behandelt. Wij zijn niet zomaar een agency dat ergens zweeft, wij zijn jouw vaste partner die mee bouwt aan de organisatie.

Telefonische bereikbaarheid

Wij voorzien tijd om je doorlopend mee in the loop te houden en je op de hoogte te brengen van veranderingen en resultaten. Andersom kan je jouw vaste contactpersoon ook elke dag binnen kantooruren bereiken. Niet beschikbaar? Dan belt hij of zij altijd terug.

Onze klanten aan het woord

Marcia Dejonghe
Marcia Dejonghe
Super tevreden van de aanpak én resultaten. Are Agency denkt met je mee en zorgt voor de volledige ontzorging van idee tot lancering. Aanrader!
The Outdoor Company
The Outdoor Company
Reeds 4 jaar trouwe klant. Top service! Een echte aanrader! Bedankt Are Agency 🙏
Eline Goeyens
Eline Goeyens
Zeer tevreden, zeker een aanrader! Klantvriendelijk en professioneel!
Yves D.
Yves D.
Eindelijk een marketing agency zonder cowboy praktijken! Denken mee, hands-on en zetten resultaten neer!
Barn Hamelink
Barn Hamelink
Bij de opstart van ons bedrijf was ik op zoek naar een marketingpartner in de breedste zin van het woord (branding/design/print/seo/website/.... Bij Are voelde we meteen dat zij kunnen inzetten op ontzorging dankzij hun verschillende in-house specialisten. Twee jaar verder werken we nog steeds met hun samen. Transparant, duidelijke communicatie, eerlijke en vooral echte mensen die goed zijn in hun vak.
Bregt Van Rompaey
Bregt Van Rompaey
Zeer goede ervaring met Are Agency, zij hebben onze oude website een frisse update gegeven en betekenden een totale ontzorging voor ons op vlak van beveiliging en updates. Top service!
Sophie Binnemans
Sophie Binnemans
We hebben onlangs samengewerkt met Are Agency. Ze begrepen niet alleen direct onze vraag, maar wisten ze ook meteen concreet te maken. De communicatie verliep heel vlot en efficiënt en we mochten al snel verschillende originele grafische voorstellen ontvangen waaruit we konden kiezen. Door kort op de bal te spelen en snel te handelen hebben we samen met Are Agency onze deadline gehaald. We zijn zeer tevreden met het opgeleverde project en kijken er naar uit om in de toekomst nog met dit team samen te werken. De professionaliteit, creativiteit en snelheid maakt van hen een waardevolle partner.
Koenraad Vangoidsenhoven
Koenraad Vangoidsenhoven
Dit is een test revieuw

Wil jij ook ondersteuning van meer dan 15 marketing professionals bij al jouw vragen?

Naam(Vereist)