Skip to main content

We just love what we do

Wij zorgen voor klanten voor onze klanten. Dit doen we door ons te focussen op de toegevoegde waarde voor jouw onderneming om online een grotere impact te realiseren!

Hierbij zetten we steeds ‘waarde’ op de eerste plaats. Alleen zo geloven wij conversie te realiseren. Verder gebruiken we in plaats van de typische customer journey de value journey.

Marketing bestaat niet meer uit silo’s, maar uit één groot geheel van geïntegreerde componenten die samen een uitzonderlijk resultaat teweeg brengen.

Over ons Are Agency

Ontmoet het Are Agency team!

Zaakvoerder

Ruben Baestaens

Oprichter van Are Agency. Met zijn passie voor moto’s scheurt hij door het leven als ondernemer. Hij gaat dan ook geen enkele uitdaging uit de weg!

Tijdens zijn opleiding Marketing aan Karel De Grote Hogeschool begon het bij Ruben te kriebelen om zelf iets te starten. In zijn tweede jaar zette hij de stap naar een eenmanszaak, zo gezegd zo gedaan. De combinatie met een full-time lessenrooster werd jammer genoeg al snel te veel waarna hij zijn eerste werknemer aannam. Hij vatte ook het BRYO-traject bij VOKA aan waarbij hij op een gegeven moment de opportuniteit kreeg om te gaan spreken. Deze éénmalige opdracht groeide al snel uit naar een resem spreekopdrachten bij o.a. VOKA, Syntra, MNM let's get digital en verschillende scholen op een vaste basis. Sinds 2018 geeft hij deeltijds les als docent Digital Marketing bij Thomas More.
Ruben houdt zich dagdagelijks bezig met alles online en digitaal, al ligt zijn expertise net iets meer op het social media advertising en re-targeting aspect om nieuwe klanten te genereren voor jouw zaak.

" Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell."

Designer

Kimberly Vervloet

Als enige vrouw van het Are team staat ze aardig haar mannetje. Haar designs zijn net zoals haar persoonlijkheid: charmant en adembenemend.

Kimberly zal zich bezig houden met al jullie designwensen.
Benieuwd wat ze allemaal in haar mars heeft? Bekijk dan zeker haar portfolio (https://www.vervloetkimberly.be/) en laat je verroeren door haar strakke designs.
Hoe je haar kan herkennen binnen ons team?

✅ Ze is klein van gestalte, maar levert grootse werken af.
✅ Ze geeft toe dat ze vaak een kwade blik heeft, maar wij steken het op de focus waarmee ze werkt.
✅Haar onuitputtelijke motivatie!

Afsluiten doen we met een gouden tip van Kimberly: you do you! – doe wat je graag doet, want enkel dan lever je de beste resultaten! Dat is nu de Are-spirit!

Head of Video

Ken De Kort

Social Ads specialist

Alexander De Leeuw

Vind je Alexander niet bij ons op kantoor, dan vind je hem waarschijnlijk ergens in de regenwouden van Vietnam. Een avonturier in hart en nier.

Alexander is thuis in verschillende onderdelen binnen marketing. Zo staat hij ons bij met social media advertising, maar ook met SEO, SEA, websites, copywriting, e-mailmarketing en werkt hij verschillende marketingstrategieën af. Een echte creatieve duizendpoot dus. 👏
Wat we nog weten over Alexander is dat hij:

✅ Als technisch eventmedewerker regelmatig meewerkt aan grote muziek, sport en festivalproducties.
✅ Zijn inspiratie haalt uit Castbox, een populaire podcast applicatie.
✅ Dagelijks ontelbaar lang op sociale media zit op zoek naar de laatste nieuwtjes.

Alexander heeft zijn waarde binnen het team al verschillende keren bewezen. Hoe wij hem beschrijven? → Een echte teamspeler, flexibel, hands-on en leergierig! – keep up the good work! 🚀

PS Dit is wat hij ons nog liet weten… zie jij een link?

Favoriete merk op sociale media: Simba Service
Favoriete emoticon: 🦁

Master of everything

Mister X / Miss Y

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent, heb jij zin om in een dynamisch bedrijf te starten? Neem zeker een kijkje op onze Jobs pagina.

Managing Director

Nour-Saïd Sebaoui

Met een vat vol ideeën trekt hij door het leven. Het is hem al meer dan eens gelukt zijn vat vol ideeën leeg te gieten in een succesvolle online marketing campagne.

Creatief zijn is één van zijn grootste troeven. Voeg daar een grote dosis digitale marketing aan toe en je hebt de perfecte cocktail om je business naar een hoger niveau te tillen. Naast marketing heeft hij een grote passie voor alles wat met ondernemen te maken heeft. Hij zal je daarom overdonderen met vragen om zo jouw bedrijf beter te leren kennen en zo de unieke waarden en normen naar boven te halen. Deze waarden en normen zal hij op zijn beurt vervolgens vertalen in een strategische marketingplan.
Skills:
• Creativiteit
• Digitale Marketing
• Website Management
• Customer Minded
• Storytelling

"Customers don’t care about your business, they care about their problems, so stop selling and start helping"

Designer

Stijn Vercauteren

Stijn mag er misschien uitzien als een rasechte Viking met zijn stoere baard, maar als je hem kent is hij een man met een peperkoeken hartje.

Met een diploma journalistiek, grafische vormgeving én fietstechniek is Stijn van vele markten thuis.
Bij Are-Agency creëert hij topdesigns, animaties en video’s als ontbijt. Inspiratie haalt hij uit lange wandelingen met zijn hond, maar ook van mensen die getalenteerder zijn dan hij.
We weten ook dat zijn grootste angst de productiestop is van Haribo-kikkertjes. Toen we hem daarna vroegen waar hij zichzelf binnen 5 à 10 jaar ziet, antwoordde hij ‘in leven’. Als je hier, net zoals wij, een beetje tussen de lijnen leest, weet je al hoe we Stijn bij ons zullen houden.
Performance Marketeer

Charlotte De Picker

Content Marketeer

Andy Gryp

Indy, Andy... je zou de eerste niet zijn die zich vergist. Andy laat zijn fictieve pen en papier voor zich spreken, al laat hij geen kans voorbij gaan om eens goed te lachen.

Indy, Andy... je zou de eerste niet zijn die zich vergist. Andy laat zijn fictieve pen en papier voor zich spreken, al laat hij geen kans voorbij gaan om eens goed te lachen.
Project Manager

Indy Vanbeveren

Indy begeleidt het ene project na het andere op een succesvolle manier. Laat hem wel niet in de lach schieten, want dan ben je hem kwijt voor een minuutje of tien.

Indy begeleidt het ene project na het andere op een succesvolle manier. Met zijn natuurlijke charisma voel je jezelf altijd welkom bij hem. Laat hem wel niet in de lach schieten, want dan ben je hem kwijt voor een minuutje of tien.
SEA specialist

Alex Van den Eynde

Hoe rommelig zijn bureau ook is, zo gestructureerd zijn Alex zijn Google Ads campagnes.

Hoe rommelig zijn bureau ook is, zo gestructureerd zijn Alex zijn Google Ads campagnes. Een crème van een gast die niet terugdeinst voor een mopje.
Video Creative

Maxim Reulliaux

Webdeveloper

Mathijs De Ridder

Mathijs is misschien geen waterval van woorden, wel een waterval van succesvolle websites en webshops. De stille kracht van het Are Team waar je altijd een toffe babbel mee kan hebben.

Mathijs is misschien geen waterval van woorden, wel een waterval van succesvolle websites en webshops. De stille kracht van het Are Team waar je altijd een toffe babbel mee kan hebben.

Are you ready to join our team of online explorers?