We just love what we do

Wij zorgen voor klanten voor onze klanten. Dit doen we door ons te focussen op de toegevoegde waarde voor jouw onderneming om online een grotere impact te realiseren!

Hierbij zetten we steeds ‘waarde’ op de eerste plaats. Alleen zo geloven wij conversie te realiseren. Verder gebruiken we in plaats van de typische customer journey de value journey.

Marketing bestaat niet meer uit silo’s, maar uit één groot geheel van geïntegreerde componenten die samen een uitzonderlijk resultaat teweeg brengen.

Ontmoet het Are Agency team!

We Are here to make your online dreams come true!

Ruben Baestaens

Founder & Performance Marketeer - More energy than needed ⚡️

Tijdens zijn opleiding Marketing aan Karel De Grote Hogeschool begon het bij Ruben te kriebelen om zelf iets te starten. In zijn tweede jaar zette hij de stap naar een eenmanszaak, zo gezegd zo gedaan. De combinatie met een full-time lessenrooster werd jammer genoeg al snel te veel waarna hij zijn eerste werknemer aannam. Hij vatte ook het BRYO-traject bij VOKA aan waarbij hij op een gegeven moment de opportuniteit kreeg om te gaan spreken. Deze éénmalige opdracht groeide al snel uit naar een resem spreekopdrachten bij o.a. VOKA, Syntra, MNM let's get digital en verschillende scholen op een vaste basis. Sinds 2018 geeft hij deeltijds les als docent Digital Marketing bij Thomas More.

Ruben houdt zich dagdagelijks bezig met alles online en digitaal, al ligt zijn expertise net iets meer op het social media advertising en re-targeting aspect om nieuwe klanten te genereren voor jouw zaak.

" Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell."

Jeffrey Hermans

Inbound Marketer - HubSpot Expert

Met zijn bachelor cross media management en onuitputtelijke creativiteit groeide Jeffrey snel door van stagiair tot werkkracht. Nog voor hij officieel van start ging, verdiepte hij zich alvast in marketing automation via marketingplatform HubSpot. Jeffrey is zeer geëngageerd en streeft naar marketing perfection.

Verder rest er enkel nog een positieve sfeer, meer heeft hij niet nodig om er vol tegenaan te gaan en zijn creativiteit op jouw bedrijf los te laten.

“People don't buy what you do; they buy why you do it. And what you do simply proves what you believe”

Kimberly Vervloet

Social media manager - Designer

Kimberly zal zich bezig houden met al jullie social media - en designwensen.
Benieuwd wat ze allemaal in haar mars heeft? Bekijk dan zeker haar portfolio (https://www.vervloetkimberly.be/) en laat je verroeren door haar strakke designs.

Hoe je haar kan herkennen binnen ons team?

✅ Ze is klein van gestalte, maar levert grootse werken af.
✅ Ze geeft toe dat ze vaak een kwade blik heeft, maar wij steken het op de focus waarmee ze werkt.
✅Haar onuitputtelijke motivatie!

Afsluiten doen we met een gouden tip van Kimberly: you do you! – doe wat je graag doet, want enkel dan lever je de beste resultaten! Dat is nu de Are-spirit!

Nour-Said Sebaoui

Managing Director - Online Advertising Specialist

Creatief zijn is één van zijn grootste troeven. Voeg daar een grote dosis digitale marketing aan toe en je hebt de perfecte cocktail om je business naar een hoger niveau te tillen. Naast marketing heeft hij een grote passie voor alles wat met ondernemen te maken heeft. Hij zal je daarom overdonderen met vragen om zo jouw bedrijf beter te leren kennen en zo de unieke waarden en normen naar boven te halen. Deze waarden en normen zal hij op zijn beurt vervolgens vertalen in een strategische marketingplan.

Skills:
• Creativiteit
• Digitale Marketing
• Website Management
• Customer Minded
• Storytelling

"Customers don’t care about your business, they care about their problems, so stop selling and start helping"

Mister X / Miss Y

Master of everything

Stijn Vercauteren

Lead Designer

Met een diploma journalistiek, grafische vormgeving én fietstechniek is Stijn van vele markten thuis.
Bij Are-Agency creëert hij topdesigns, animaties en video’s als ontbijt. Inspiratie haalt hij uit lange wandelingen met zijn hond, maar ook van mensen die getalenteerder zijn dan hij.
We weten ook dat zijn grootste angst de productiestop is van Haribo-kikkertjes. Toen we hem daarna vroegen waar hij zichzelf binnen 5 à 10 jaar ziet, antwoordde hij ‘in leven’. Als je hier, net zoals wij, een beetje tussen de lijnen leest, weet je al hoe we Stijn bij ons zullen houden. :frog:

Alexander De Leeuw

Social Advertising Specialist

Alexander is thuis in verschillende onderdelen binnen marketing. Zo staat hij ons bij met social media advertising, maar ook met SEO, SEA, websites, copywriting, e-mailmarketing en werkt hij verschillende marketingstrategieën af. Een echte creatieve duizendpoot dus. 👏

Wat we nog weten over Alexander is dat hij:

✅ Als technisch eventmedewerker regelmatig meewerkt aan grote muziek, sport en festivalproducties.
✅ Zijn inspiratie haalt uit Castbox, een populaire podcast applicatie.
✅ Dagelijks ontelbaar lang op sociale media zit op zoek naar de laatste nieuwtjes.

Alexander heeft zijn waarde binnen het team al verschillende keren bewezen. Hoe wij hem beschrijven? → Een echte teamspeler, flexibel, hands-on en leergierig! – keep up the good work! 🚀

PS Dit is wat hij ons nog liet weten… zie jij een link?

Favoriete merk op sociale media: Simba Service
Favoriete emoticon: 🦁

Davy Le Bruyn

Web developer

Meet Davy. Deze computerheld perfectioneert jouw website tot in de puntjes.

Davy is namelijk gebeten door alles wat met websites te maken heeft. CSS, HTML en Javascript hebben geen geheimen voor hem. Ook de laatste trends volgt hij op de voet, dit is zijn voorlopige analyse voor de huidige stand van zaken:

✅Waze: extreem handig
✅Nonogram: extreem verslavend
✅Instagram: extreem nutteloos

Waar Davy zijn inspiratie uit haalt? Gewoon even zijn hoofd leegmaken, koptelefoon op en een dikke 80's schijf. Davy is er helemaal klaar voor, maar zijn jullie klaar voor Davy?

Niel Hermans

Business Development Manager

Hoe je als jong & dynamisch marketing agentschap nog meer kan groeien? Simpel! Je voegt er wat extra jaren ervaring aan toe! We zijn da ook trots om Niel voor te stellen als onze nieuwe business development manager. Niel is geen onbekende in het marketinglandschap en is helemaal klaar om zijn expertise op jullie los te laten.

Niel beschrijft zichzelf als koppig, gedreven & betrouwbaar.
Of we dit kunnen bevestigen? En of! Niel schoot als een raket uit zijn startblokken en stelde meteen orde op zaken. Zijn winnaarsmentaliteit en gedrevenheid werden nogmaals bevestigd toen hij ons inspireerde met zijn quote: “Het is niet ‘2de en 3de plaats’, maar ‘1ste en 2de verliezer’.” Of hij zich daaraan houdt? In het verleden bevestigde hij het al door Vlaams kampioen te worden op de 100 meter vlinderslag.

Moest je Niel even niet kan bereiken, zit hij waarschijnlijk een Duveltje te drinken in een cafeetje met zicht op de Volcan Arenal in Costa Rica.

Een vergane glorie in het zwembad, maar een nieuwe ster bij Are Agency. Welkom Niel!

Are you ready to join our team of online explorers?