Over Ons - Are Agency

Over Ons

Waarom kiezen voor Are Agency?

De stap om zelf je eigen website te beginnen wordt kleiner en kleiner maar bij veel mensen loopt het fout nadat ze hun website online hebben staan.
Leuk alles is er… behalve klanten.

Hier komen wij in het spel.

Door onze focus op SEO (Search Engine Optimalisation) en algemene website optimalisatie sta je voor je het weet op de eerste pagina van Google. Dit brengt natuurlijk een hele lading verkeer met zich mee. Dit gecombineerd met de juiste sociale signalen van Facebook campagnes en mooi opgevolgd via Google-Analytics en Google webmaster tools zorgt voor uitzonderlijke resultaten.

Je kan uitzonderlijke resultaten behalen met SEO zonder de kwaliteit van je content en design te moeten opofferen. We zorgen ervoor dat je merk perfect gepositioneerd wordt met rijke en volle content die zoekmachines met veel liefde opnemen. Het enigste dat hiervoor nodig is creativiteit en innovatie.

Onze diensten vertalen zich in bezoekers en uiteindelijk ook in uw klanten.

Globaal bereik

Met internationale cliënten van over de hele wereld leveren wij diensten die perfect aansluiten op uw merk en website. Dit geeft de mogelijkheid om relaties aan te gaan met andere websites en je merk nog verder te verspreiden.

Persoonlijk 

We vinden het zeer belangrijk om constant met de nieuwste  strategieën, technieken en tactieken mee te zijn. Online verandert alles zeer snel en daarom ondergaan we regelmatig trainingen en seminaries om onze kunde dagelijks te verbeteren. Wanneer u voor ons kiest werk je rechtstreeks met een expert in het veld. Niet zomaar een account manager of een mysterieuze persoon die je nooit persoonlijk ontmoet.

Resultaatgericht

Vanuit helikopterzicht kijken we naar uw prestaties en we boren ons een weg door al uw data, verkeer, tijd op de website, bounce rate, views per visit, de conversiegraad en nog veel meer. We zoeken altijd naar nieuwe opportuniteiten die zorgen voor een maximale “Return On Investment”.

We benchmarken onze resultaten tegen een gigantische lijst van criteria en blijven dit aanpassen tot we de perfecte “match made in heaven” hebben gevonden.

Relaties

We leren natuurlijk ook bij met behulp van jullie projecten en daarom delen we graag onze ervaringen met onze cliënten. De waarde van onze partnerschappen groeien mee met onze ervaringen.

We kijken er naar uit om met u te werken!

Onze filosofie

We zijn een jong bedrijf met verschrikkelijk veel ambitie en daarom gaan we tot het uiterste voor u.

We stoppen pas als u helemaal tevreden bent van onze diensten.



Ons ambitieus team

Ruben Baestaens

Ruben Baestaens

Founder & Performance Marketeer

Steff Peeters

Steff Peeters

Social Media Manager & Web Developer

Nele Leemans

Nele Leemans

Creative Consultant

Jurgen Lauwereins

Jurgen Lauwereins

Digital Marketeer & Strategist

Corbin de Laet

Corbin de Laet

Creative Copy & Marketing Magician

Jij?

Jij?

Ben jij onze volgende teamie?