Skip to main content

We just love what we do

Wij zorgen voor klanten voor onze klanten. Dit doen we door ons te focussen op de toegevoegde waarde voor jouw onderneming om online een grotere impact te realiseren!

Hierbij zetten we steeds ‘waarde’ op de eerste plaats. Alleen zo geloven wij conversie te realiseren. Verder gebruiken we in plaats van de typische customer journey de value journey.

Marketing bestaat niet meer uit silo’s, maar uit één groot geheel van geïntegreerde componenten die samen een uitzonderlijk resultaat teweeg brengen.

Ontmoet het Are Agency team!

Zaakvoerder

Ruben Baestaens

Oprichter van Are Agency. Met zijn passie voor moto’s scheurt hij door het leven als ondernemer. Hij gaat dan ook geen enkele uitdaging uit de weg!

Tijdens zijn opleiding Marketing aan Karel De Grote Hogeschool begon het bij Ruben te kriebelen om zelf iets te starten. In zijn tweede jaar zette hij de stap naar een eenmanszaak, zo gezegd zo gedaan. De combinatie met een full-time lessenrooster werd jammer genoeg al snel te veel waarna hij zijn eerste werknemer aannam. Hij vatte ook het BRYO-traject bij VOKA aan waarbij hij op een gegeven moment de opportuniteit kreeg om te gaan spreken. Deze éénmalige opdracht groeide al snel uit naar een resem spreekopdrachten bij o.a. VOKA, Syntra, MNM let's get digital en verschillende scholen op een vaste basis. Sinds 2018 geeft hij deeltijds les als docent Digital Marketing bij Thomas More.
Ruben houdt zich dagdagelijks bezig met alles online en digitaal, al ligt zijn expertise net iets meer op het social media advertising en re-targeting aspect om nieuwe klanten te genereren voor jouw zaak.

" Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell."

Project Manager

Indy Vanbeveren

Indy begeleidt het ene project na het andere op een succesvolle manier. Laat hem wel niet in de lach schieten, want dan ben je hem kwijt voor een minuutje of tien.

Indy begeleidt het ene project na het andere op een succesvolle manier. Met zijn natuurlijke charisma voel je jezelf altijd welkom bij hem. Laat hem wel niet in de lach schieten, want dan ben je hem kwijt voor een minuutje of tien.
Social Ads specialist

Alexander De Leeuw

Vind je Alexander niet bij ons op kantoor, dan vind je hem waarschijnlijk ergens in de regenwouden van Vietnam. Een avonturier in hart en nier.

Alexander is thuis in verschillende onderdelen binnen marketing. Zo staat hij ons bij met social media advertising, maar ook met SEO, SEA, websites, copywriting, e-mailmarketing en werkt hij verschillende marketingstrategieën af. Een echte creatieve duizendpoot dus. 👏
Wat we nog weten over Alexander is dat hij:

✅ Als technisch eventmedewerker regelmatig meewerkt aan grote muziek, sport en festivalproducties.
✅ Zijn inspiratie haalt uit Castbox, een populaire podcast applicatie.
✅ Dagelijks ontelbaar lang op sociale media zit op zoek naar de laatste nieuwtjes.

Alexander heeft zijn waarde binnen het team al verschillende keren bewezen. Hoe wij hem beschrijven? → Een echte teamspeler, flexibel, hands-on en leergierig! – keep up the good work! 🚀

PS Dit is wat hij ons nog liet weten… zie jij een link?

Favoriete merk op sociale media: Simba Service
Favoriete emoticon: 🦁

Senior Designer

Stijn Vercauteren

Stijn mag er misschien uitzien als een rasechte Viking met zijn stoere baard, maar als je hem kent is hij een man met een peperkoeken hartje.

Met een diploma journalistiek, grafische vormgeving én fietstechniek is Stijn van vele markten thuis.
Bij Are-Agency creëert hij topdesigns, animaties en video’s als ontbijt. Inspiratie haalt hij uit lange wandelingen met zijn hond, maar ook van mensen die getalenteerder zijn dan hij.
We weten ook dat zijn grootste angst de productiestop is van Haribo-kikkertjes. Toen we hem daarna vroegen waar hij zichzelf binnen 5 à 10 jaar ziet, antwoordde hij ‘in leven’. Als je hier, net zoals wij, een beetje tussen de lijnen leest, weet je al hoe we Stijn bij ons zullen houden.
Webdeveloper

Mathijs De Ridder

Mathijs is misschien geen waterval van woorden, wel een waterval van succesvolle websites en webshops. De stille kracht van het Are Team waar je altijd een toffe babbel mee kan hebben.

Mathijs is misschien geen waterval van woorden, wel een waterval van succesvolle websites en webshops. De stille kracht van het Are Team waar je altijd een toffe babbel mee kan hebben.
Digital Strategist

Jurgen Lauwereins

In-house marketeer

Kim Van Veer

Graphic Designer

Lisa Cardon

Paid traffic marketeer

Louis Bouckaert

Digital Marketeer

Roy Van Kerkhoven

Graphic Designer

Dorien Wuyts

Master of everything

Mister X / Miss Y

Are you ready to join our team of online explorers?