Skip to main content

Waarom is een website laten maken goed voor je onderneming?

Momenteel vind je maar liefst 400 miljoen actieve websites terug op het internet. Van al die websites is er slechts één die jij volledig onder controle hebt.

Vraag jouw persoonlijk website voorstel aan

8 jaar ervaring in het bouwen van esthetisch mooie en converterende websites

Bekijk onze meer dan honderd 5* positieve reviews op Google en META van tevreden klanten die jou al voorgingen.

Professioneel ontwerp & ontwikkeling

Onze ontwerpers zorgen voor een prachtig design dat eerst door jou goedgekeurd wordt. Op basis van de feedback ontwikkelen onze developers jouw droomwebsite.

Focus op gebruiksvriendelijkheid

Aan een mooie website die niet werkt heb je niets. Daarom dat we bij Are Agency jouw website gebruiksvriendelijk maken voor elke gebruiker en elk platform! (Mobiel, Desktop, Tablet, ..)

Voortdurende ondersteuning

We bieden niet enkel ondersteuning tijdens het ontwikkelingsproces maar ook daarna. Technische ondersteuning, kleine updates, ..
Je kan op ons rekenen als langetermijnpartner voor jouw online succes!

We hebben meer dan 150 prachtige websites in beheer.

Bekijk hieronder enkele van onze recent gebouwde websites. Wil je meer zien? Of kom je niet direct tegen waar je naar op zoek bent? Neem vrijblijvend contact op en dan lopen we samen door de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Het traject voor de website van je wildste dromen

Je wilt een website laten maken? Dan doorlopen wij samen met jou elke trede van onze “Stairway to heaven”. Eentje waar zelfs Led Zeppelin jaloers op is.

1

Verkennend gesprek

Via een verkennend gesprek zetelen we ons op het gemak met een koffietje. Samen praten we over jouw onderneming. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van al jouw behoeften, frustraties en wensen.
2

Jouw persoonlijke projectmanager

Elk project verdient een eigen projectmanager. Onze projectmanager is jouw persoonlijk contact binnen Are Agency die je begeleidt doorheen het proces van A tot Z.
3

Jouw verhaal doortrekken

Je website en je bedrijf moeten hetzelfde verhaal vertellen. Als jij groen licht geeft aan ons voorstel, gaan wij meteen aan de slag.
4

Feedback is key

Tijdens het proces heb je de mogelijkheid om op vaste momenten feedback te geven. Je stuurt volledig bij waar nodig. Jouw wens is onze wil.
5

Een simpel rekensommetje

Voor Are Agency is het rekensommetje 1+1=2 niet goed genoeg. Wij leveren een resultaat gelijk aan 1+1=3. Are Agency gaat voor meer dan je verwacht.
6

De finish is niet het einde

Een website is als een racewagen. Het bereiken van de finish is niet het einde. Een racewagen heeft onderhoud nodig en moet up-to-date blijven met de nieuwste technologieën om in topvorm te blijven.
Contacteer ons

Waarom zou ik mijn website door jullie laten maken?

Hoelang duurt het gemiddeld om een website te maken?

Wat is de benodigde investering?

Met welke systemen werken jullie?

Kan ik mijn huidige website laten optimaliseren?

We ARE here to build
your (new) website!

Krijg vrijblijvend advies omtrent jouw website project

Naam(Vereist)