Waarom moet ik een website hebben voor mijn onderneming?

Websites heb je in verschillende vormen en maten. Een website is jouw eigen stukje virtuele grond en de enige plek op het internet die je volledig onder controle hebt. Heb je nog geen website of ben je niet 100% tevreden van je huidige website? Dan lossen wij dit graag voor je op.

Neem even contact op en wij zorgen voor de perfecte afwerking van jouw website. Wij werken uitsluitend met WordPress, omdat dit bouwplatform de meeste mogelijkheden biedt en fantastische resultaten oplevert. Op deze manier heb je zelf ook de mogelijkheid om achteraf kleine aanpassingen door te voeren zonder technische kennis.

Intro Responsieve
Websites
Vraag een offerte aan Wat je ook nodig hebt, wij zorgen er voor dat jouw website zich aanpast aan het scherm van jouw klanten WEBSITE / WEBSHOP / LANDINGSPAGINA

Hoe zorgen wij voor net die extra touch?

Je kan je website lanceren een beetje vergelijken met een formule 1 race. Het is niet omdat je nu vooraan ligt dat je ook op kop blijft als je stopt met gas geven.

Opvolging achteraf

Ook na de lancering is het belangrijk dat je website goed wordt onderhouden. Je website wordt up to date gehouden naar jouw wensen en wordt het beschermd tegen cyberaanvallen.

Geen vreemde contracten

We starten onze samenwerking met een verkennend gesprek en onboardingbundel. We werken niet met vreemde contracten en constructies, maar vragen een minimum engagement van drie maanden om aan te kunnen tonen dat onze aanpak werkt.

Ticketing systeem

Je kan bij ons steeds met al jouw vragen terecht op onze support pagina. Je kan er heel wat antwoorden op vaak gestelde vragen raadplegen.

Persoonlijke begeleiding

We zorgen ervoor dat je een persoonlijke projectmanager hebt die steeds voor jou beschikbaar is. Dit vereenvoudigt de communicatie, bevordert de relatie en leidt tot een optimaal eindresultaat.

Een website waar je mee kan uitpakken

Wij leveren graag net dat extraatje meer. We voldoen aan jouw verwachtingen en gewenste resultaten, maar doen er liefst nog een schepje bovenop.

Door telkens in te spelen op de nieuwste technologieën slagen we erin om nog meer waarde voor jou te genereren. Ontdek het zelf gaandeweg door ons in te schakelen voor jouw digitale groei.

Voorstel aanvragen

Het traject voor jouw droomwebsite

1

Verkennend gesprek

Op deze manier komen we te weten wie je bent, wat je wilt bereiken en hoe we voor een optimale website kunnen zorgen, specifiek afgestemd op jouw zaak.
2

Onboarding bundel

Je krijgt van ons zodra je klant wordt, een onboarding bundel die je doorheen de gehele reis zal gidsen. Zo loop je nooit verloren en weet je altijd wat er gebeurt en wie je verder kan helpen.
3

Huisstijl

Het is belangrijk dat je website eenzelfde verhaal vertelt dat samenloopt met de rest van je communicatie.
4

Revisies

Na enkele revisies leveren we de finale versie af en zetten we de puntjes op de i. Na gemiddeld 2 à 3 revisies is de website nu lanceerklaar.
5

Technische optimalisatie

We gaan natuurlijk verder dan simpelweg de website online te gooien, we zorgen ervoor dat deze als een geoliede machine draait en voegen hem toe aan Google Webmaster Tools.
6

Launch

Nu is het tijd om je pareltje aan de buitenwereld te tonen en trots terug te blikken op de laatste weken.

Zit je nog met vragen?
Dan helpen wij je met plezier verder.

Enkele tevreden klanten