Webshop

Start met webshops die Echt verkopen

Gratis voorstel aanvragen

Wij transformeren je webshop in een marketing machine

Onze webshops worden gebouwd door een gecombineerd superteam van marketeers, sales en website bouwers. Zo heb je niet alleen een webshop die er goed uitziet, maar ook één die echt verkoopt. Met een grote focus op data en user experience, en een hoofdfocus op conversie van bezoekers naar kopers.

Onze webshops zijn een goede fit als je op zoek bent naar:

  • Verdubbeling van Online Bezoekers: Krijg letterlijk twee keer zo veel klanten voor hetzelfde marketing bedrag.
  • Stijging in Conversies: Met conversiegerichte webshops richten we ons op een stijging van het aankoopratio op jouw webshop
  • Volledige “Alles-In-Eén” Service: We nemen alles uit handen voor jou, zodat jij je kan focussen op je onderneming. Dit houdt in dat wij zorgen voor verkeer naar je webshop, conversies van je product en een op maat gemaakte webshop als perfecte branding voor je merk.

Krijg volledig gratis advies voor je webshop

Gratis voorstel aanvragen

Een webshop die klanten aantrekt, vasthoudt en sales oplevert op automatische piloot

In de digitale wereld van vandaag, is je webshop echt een online ontmoetingspunt voor al je marketinginspanningen. Als je het juist aanpakt, zorgt dit voor een enorme boost voor jouw onderneming. Daarom is het zo belangrijk om jouw website ook in handen te leggen van marketing en sales experten, die weten wat er nodig is om voor jouw webshop meer omzet te genereren.

Succesvolle webshops beginnen bij de juiste technologie. Wij werken onder andere met WordPress en Woocommerce, omdat dit bouwplatform de meeste mogelijkheden biedt en fantastische resultaten oplevert. Op deze manier heb je zelf ook de mogelijkheid om achteraf kleine aanpassingen door te voeren zonder technische kennis.

Met slimme marketing creëren we een stroom van klanten. Als je webshop meer converteert, dan heb je meer budget voor marketing om klanten aan te trekken. Zo krijgen we jouw producten meer in de kijker via Google Adwords, social media en marketing automation.

Heb je nog geen webshop of ben je niet 100% tevreden van je huidige webshop? Dan lossen wij dit graag voor je op.

Ook groeien met je webshop?

Gratis voorstel aanvragen

Het AreAgency Ecommerce E-book!

  • Speciaal geschreven voor ondernemers zoals jij 
  • Uitgebreide info gebaseerd op data en onderzoek
  • Helemaal gratis !

Klaar om de volgende stap te zetten?

Interesse in een webshop, maar twijfel je nog over de kosten die erbij komen kijken? Vul onze vragenlijst in en we sturen je volledig vrijblijvend een offerte op maat van jouw bedrijf!

Enkele tevreden klanten

We are here to create your unique webshop!

Krijg volledig gratis advies voor je webshop