Skip to main content

Verbind heel je marketing flow voor verschillende kanalen

Maak gebruik van een complete set marketingtools om jouw klanten te ontmoeten waar ze zijn en om op zinvolle wijze deel te nemen aan elke fase van de klantlevenscyclus.

Start jouw marketing automation

Gebruik workflows om tijd te besparen

Voed jouw leads automatisch. Stuur mensen door geautomatiseerde workflows op basis van hun unieke interesses en stimuleer ze vervolgens om actie te ondernemen.

Start jouw marketing automation

Personaliseer ervaringen via verschillende kanalen

Bouw relevante ervaringen rechtstreeks in de structuur van jouw website en bestemmingspagina’s. Gebruik tags om mensen te segmenteren op basis van hun activiteit en interesses, en volg ze op een ander kanaal – met nog relevantere berichten.

Bied gratis aanbiedingen en verzamel contactgegevens

Leg contactgegevens vast met aanpasbare formulieren en landingspagina’s. Activeer vervolgens automatiseringen die leads afgeven en start automatisch een customer journey.

Bereik mensen waar ze zijn

Je publiek hangt niet alleen rond in hun inbox. Bereik ze via verschillende kanalen met automatisering van sms-berichten, gepersonaliseerde bestemmingspagina’s en integraties met Facebook en Twitter.

Start jouw marketing automation

Vind jouw meest betrokken leads

Wie is het meest geïnteresseerd in wat je te zeggen hebt? Met leadscores en engagement-tagging kan je gemakkelijk jouw meest gekwalificeerde leads vinden.

Lever relevante berichten in elke fase van jouw customer journey

Onze tool helpt jou bij het opzetten van gerichte, omnichannel-marketingcampagnes, en laat uw boodschap automatisch draaien op basis van het feit of een klant pre-aankoper, mid-aankoper of post-aankoper is.

Integreer met 280+ tools

Integreer met de marketingtools die u al gebruikt

Vertel ons welke tool(s) jij gebruikt en wij doen al de rest! Op die manier kan je gewoonweg verder met jouw manier van werken en zorgen wij gewoon voor de automatsering. Denk maar aan Facebook, WordPress, Salesforce, Zapier, Shopify, Magento, Woocommerce, Gmail, Google Calender, … en nog veel meer! Waar wacht je nog op? Boek nu een vrijblijvende afspraak.

Start jouw
marketing automation!

Krijg volledig gratis advies voor je marketing

Naam(Vereist)