Skip to main content
Nieuwsbrieven

The Online Mark: januari 2020

Bij Are Agency zetten we het jaar in met een knaller. Dit is hoe januari er uit zag.

HubSpot Silver

Dat we een officiële HubSpot partner zijn, wist je al. Maar vanaf nu zijn we zelfs “HubSpot Silver Partner”! Next up: HubSpot Gold!

Benieuwd wat HubSpot voor jouw zaak kan betekenen? Onze HubSpot expert Jeffrey legt het je maar al te graag uit! https://meetings.hubspot.com/jeffrey35

Kimberly vervoegde het team!

Deze week vervoegde Kimberly ons team! Zij zal zich bezig houden met al jullie social media – en designwensen.

Benieuwd wat ze allemaal in haar mars heeft? Bekijk dan zeker haar portfolio en laat je verroeren door haar strakke designs.

Hoe je haar kan herkennen binnen ons team?

✔️ Ze is klein van gestalte, maar levert grootse werken af.

✔️ Ze geeft toe dat ze vaak een kwade blik heeft, maar wij steken het op de focus waarmee ze werkt.

✔️ Haar onuitputtelijke motivatie!

Afsluiten doen we met een gouden tip van Kimberly: you do you! – doe wat je graag doet, want enkel dan lever je de beste resultaten! Dat is nu de Are-spirit! Welkom bij het team Kimberly!

Davy

We kondigen ook graag onze nieuwe stagiair aan. Meet Davy. Deze computerheld zal de komende 9 weken ons team vervoegen en jullie websites tot in het kleinste detail perfectioneren.

Davy is namelijk gebeten door alles wat met websites te maken heeft. CSS, HTML en Javascript hebben geen geheimen voor hem. Ook de laatste trends volgt hij op de voet, dit is zijn voorlopige analyse voor de huidige stand van zaken:

✔️ Waze: extreem handig

✔️ Nonogram: extreem verslavend

✔️ Instagram: extreem nutteloos

Waar Davy zijn inspiratie uit haalt? Gewoon even zijn hoofd leegmaken, koptelefoon op en een dikke 80’s schijf. Davy is er helemaal klaar voor, maar zijn jullie klaar voor Davy?

Are Agency blijft groeien! Volgende week kondigen we weer 2 nieuwe gezichten aan!

Stay Tuned!