Skip to main content
Nieuwsbrieven

The Online Mark: februari 2020

Phew, januari is al weer voorbij. Hoe verliep jullie eerste maand van 2020? Wij zijn productief van start gegaan en begin deze maand mochten we weer 2 nieuwe gezichten verwelkomen.

Ook in februari stonden we niet stil bij Are Agency. Er zijn enkele nieuwe gezichten die we graag aan jullie voorstellen.
Megan

Je gelooft het niet, maar we blijven gaan. Ook Megan stelt zich graag voor! Na 3 jaar Cross Media Management is ze klaar voor de échte wereld. En van die wereld komt ze proeven bij Are Agency. Een social media queen is ze niet, maar toch geniet ze van haar dagelijkse scroll door Twitter – haar persoonlijke krant. Megan beschrijft zichzelf als een introverte sociale kameleon met een creatief hart. Een vrije dag spendeert ze in de keuken of gekluisterd aan het televisiescherm met haar nieuwe Netflix obsessie. Haar grote passie is schrijven. Engels? You got it! Nederlands? Zet me aan het werk. Zolang ze kan creëren is ze dolgelukkig: schrijven, fotograferen, sleutelen in Photoshop. Ze waagt zich aan alle onderdelen van het vak. Tegen een uitdaging zegt ze zeker geen neen.

Tiemen

En last but not least: Tiemen! Hij is onze nieuwe digitale duizendpoot. Wil je je website eens onder handen laten nemen? Jaja, dan heb jij geluk! Hij is namelijk één uit de duizend(poot). Tiemen blijkt een waar mysterie: zijn verborgen talent houdt hij graag, tja… verborgen. Een bijnaam heeft hij nog niet, iemand suggesties?

Zijn beste advies? Maak altijd een back-up. Motivatie heeft hij niet nodig, want gemotiveerd is  hij gewoon altijd. Misschien is dat zijn verborgen talent? Puur geluk voor Tiemen bestaat uit een sterk biertje, dolfijn snoepjes en zijn bureau in zijn kamer. Klinkt als een pure oase, toch?

Workshops

Wist jij dat Are Agency ook workshops organiseert? Ja, je hoort het goed, we delen onze kennis graag met de wereld. Er komt er zelfs eentje aan. Op 27 maart geeft niemand minder dan Ruben Baestaens een workshop rond social media advertising. De essentie voor elk ondernemer: geef jouw content die extra push en bereik zo meer mensen. Wil jij erbij zijn? Tickets kopen kan hier.

Wiki

Verwelkom onze persoonlijke wiki. Heb jij vragen over WordPress of SEO? Dan vind je ongetwijfeld je antwoord op onze wiki. Uiteraard zijn we nog volop bezig met toevoegingen, dus heb je nog vragen of suggesties? Laat het ons gerust weten. Ontdek de Are wiki hier!