Skip to main content

2 FEBRUARI 2022 – Vier maanden na de overname van VisualStar, is het tijd voor de volgende uitbreiding van Are Agency. “Door de structurele samenwerking met videobedrijf The House of Spark officieel te maken en voortaan door het leven te gaan onder één merknaam, hebben we bij Are Agency het laatste puzzelstukje beet om onszelf een full service agency te noemen.” deelt Ruben Baestaens met trots mee.

Are Agency TeamDe vriendschap van Ruben Baestaens en Ken de Kort, oprichter van The House of Spark, dateert al van op de schoolbanken. Beide ondernemers richtten hun bedrijf op als student-ondernemer. Na hun studies op de Karel de Grote Hogeschool deelden ze voor een paar jaar een kantoor in het hartje van Antwerpen. 

De afgelopen periode hebben Are Agency en The House of Spark meermaals succesvol samengewerkt aan diverse projecten voor zowel start-ups als grote KMO’s.

“De synergie tussen Are Agency en The House of Spark en de meerwaarde op gezamenlijke projecten was al heel snel duidelijk, dat het te gek voor woorden was om de krachten niet definitief te bundelen. Ik kijk er dan ook heel erg naar uit dat we vanaf heden met een groeiend team van meer dan 15 mensen zowel content als performance marketing kunnen aanbieden onder één dak.” vertelt Ken de Kort.

Die nauwe samenwerking resulteert nu dus in een bundeling van krachten onder de naam ‘Are Agency’.

Een markt vol opportuniteiten

Ken de Kort staat in het Antwerpse ondernemerschap bekend als een content- en videomarketing expert. Je vindt hem dan ook regelmatig terug op netwerkevents als gastspreker.

Dat dit een waaier aan nieuwe opportuniteiten geeft voor Are Agency, is een understatement. Ruben: “Ik verheug me heel erg hard op de maanden en jaren die voor ons liggen. Met de toevoeging van Ken als partner en video lead, weet ik dat we nog lang niet aan ons glazen plafond zitten.”

Dat het brandt bij de twee ondernemers om samen te bouwen aan een mooie toekomst voor zowel de huidige als nieuwe klanten van Are Agency, is op zijn minst zacht uitgedrukt.