Skip to main content

Tim Security: beveiliging door de ogen van een inbreker

Tim Security voorziet jouw van een elektronische beveiliging die de beveiliging van je woning of bedrijf waterdicht maakt. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector zijn ze niet meer weg te denken uit de markt van elektronische beveiliging.

Voor elk project komen ze vrijblijvend een risicoanalyse doen bij jou ter plaatse. Op basis van deze risicoanalyse stellen ze een gedetailleerd plan op voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand.

Hoofd boven water houden

Elektriciteit en water dat is geen gouden combinatie. Om deze twee heel goed uit elkaar te houden hebben we een nieuwe branding op poten gezet voor Tim Security. 

Met deze nieuwe brand strategie spreekt Tim Security zijn doelpubliek op een frisse, maar nog steeds even professionele manier aan.

Uitnodigen om te kijken en te lezen

De brand strategie met de daarbij horende nieuwe huisstijl hebben ook doorgetrokken in de nieuwe website. Deze website hebben onze web developers ontwikkelt met het oog op de toekomst. Het is een professionele website die op een leuke manier bezoekers verwelkomd in de wereld van beveiliging. 

We hebben de website ook voorzien van de nodige teksten. Met deze nieuwe teksten geven we op een toffe manier uitleg over elektronische beveiliging. Waar de oude teksten mensen afschrikte om te beginnen met lezen, nodigen de nieuwe de mensen uit om te lezen.

Leads genereren is ons ding

Van Tim Security kregen we op het einde van de rit een onorthodoxe vraag. Ze hadden dringend nieuw personeel nodig omdat ze aan het groeien waren. Om snel nieuwe potentiële werkkrachten te vinden schakelden ze onze hulp in. 

Onze Google Ads experts accepteerden maar al te graag deze nieuwe uitdaging. Samen met onze designers en web developers ontwikkelden we een landingspagina’s waar mensen op uitkwamen nadat ze doorklikken op de advertenties die we ontwikkelden voor Tim Security.

Het resultaat? Dagenlang sollicitatiegesprekken afnemen voor Tim Security. Een geslaagd project dus! 😉 

We are here to create
your dream project!

Krijg volledig gratis advies voor jouw project

Naam(Vereist)