Skip to main content

Smet Rental: het oog op de toekomst

Smet Rental verhuurt recycling machines op maat voor jouw bedrijf. Een dienst die wij bij Are Agency alleen maar toejuichen. 

Smet Rental maakt op voorhand een grondige analyse van het recyclageproject dat je op poten wilt zetten. Op basis daarvan leveren ze eigenhandig de machines die jij nodig hebt voor je recyclageproject.

Bij Smet Rental zijn ze zich er maar al te goed van bewust dat het besturen van de machines die zij aanbieden niet altijd even evident is. Om het recycleren zo vlot mogelijk te laten verlopen geven hun experts de nodige opleidingen aan de werknemers ter plaatsen. 

Om de cirkel van een optimale service helemaal rond te maken biedt Smet Rental ook technische ondersteuning. Is er een probleem met een machine tijdens het recycleren? Dan komen ze dit eigenhandig herstellen. 

Sterke positionering in de markt

Smet Rental heeft vertakkingen in de Benelux en Frankrijk. Daarom is het belangrijk dat ze zich positioneren op een goede manier. Bij Are Agency hebben we hiervoor gezorgd door een nieuwe website te ontwikkelen.

De nieuwe website zet op een heel overzichtelijke manier al hun diensten en machines in de kijker. Een machine huren voor je recyclageproject was nog nooit zo simpel!

Recycleren van bezoekers via online marketing

Om Smet Rental zijn positie in deze niche markt te verstevigen hebben we ons volledig gestort op online marketing. Onze Google Ads campagnes waren een hit in de roos. 

Het resultaat?

  • 12.051 kliks op de advertenties.
  • Kost per conversie van €49,36. Dit is zo’n lage kost dat je beste verkoper van zijn leven niet behaalt.

Onze campagnes waren zo succesvol in de Benelux dat we momenteel bezig zijn met het veroveren van Frankrijk. 

We are here to create
your dream project!

Krijg volledig gratis advies voor jouw project

Naam(Vereist)