Skip to main content

Cogghe & Co: 75 jaar jouw bouwpartner

Jaarlijks verzorgt dit bouwbedrijf 100 tot 150 nieuwbouwprojecten. Dit stemmen ze volledig af op de behoeften van hun klanten. 

Ze doen aan eigen projectontwikkeling, maar ze bouwen ook op je eigen grond als jezelf een huis wilt bouwen. Op deze manier garanderen ze dat hun klanten altijd een woning krijgen die volledig aangepast is aan hun persoonlijke smaak.

Van ontwerp tot de laatste steen

Als we het hebben over een bouwbedrijf dat alles verzorgt van A tot Z. Dan is Cogghe & Co het ultieme voorbeeld. Ze werken met eigen architecten en ingenieurs voor de ontwerpen van projecten. 

Vervolgens zorgen ze er hoogstpersoonlijk voor dat het project tot leven komt van de eerste tot de laatste steen.

Van code tot de laatste letter

Bij Are Agency verzorgen wij ook de online marketing van A tot Z voor onze klanten. Ook voor Cogghe & Co was dit het geval. 

We zijn gestart met het creëren van een website die op een aangename manier hun projecten in beeld brengt. Dankzij de nieuwe website is het voor een bezoeker van de website heel duidelijk welke diensten Cogghe & Co juist allemaal aanbiedt. 

Ook op vlak van Copywriting droegen we ons steentje bij. De website hebben we voorzien van alle nodige teksten. Het ging verder dan enkel de teksten op de website. 

Onze copywriter heeft zich ook beziggehouden met de uitnodigingen voor de opendeurdagen. Deze waren zo’n groot succes dat de opendeurdagen verlengd zijn met twee dagen.

Project voorzien van de nieuwste snufjes

Marketing Automation stond nog in zijn kinderschoenen. Toch wisten we bij Are Agency dit op een succesvolle manier toe te passen voor Cogghe & Co. 

Via e-mailmarketing ontwikkelden we een flow voor de opendeurdagen met aantrekkelijke beelden en teksten. Zoals eerder vermeld werd deze door het succes met twee dagen verlengd.

Veel nieuwe kijkers voor de projecten

Hoe creëer een nieuwe stroom van potentiële klanten?

  • Google Ads

Via Google Ads bereik je je doelpubliek op relevante momenten en speel je heel nauwkeurig in op deze hun behoeften. Met de advertenties die we maakten voor Cogghe & Co hebben we hier handig op ingespeeld.

  • Sociale Media Ads

Sociale media is de nummer één online tijdsbesteding van je doelpubliek. Het is dan ook heel belangrijk dat je aanwezig bent via deze kanalen. 

Cogghe & Co was dit nog niet voldoende. Onze sociale media experts hebben een uitgebreide sociale media strategie ontwikkeld voor hun, zodat Cogghe & Co sociale media kon veroveren.

Ons likje verf op de bouwprojecten van Cogghe & Co

We willen niet dikkenekkerig overkomen, maar met de resultaten die we behaalden voor Cogghe & Co wilt elk digital marketing agency thuiskomen.

Onderstaande resultaten die we je tonen zijn allemaal afgetoetst tegenover het vorige jaar:

  • We realiseerden een stijging van 25,26% van het aantal bezoekers die terugkeerden naar de website van Cogghe & Co.
  • De gemiddelde tijd dat bezoekers doorbrachten op de website steeg met 22,16%.
  • Cogghe & Co sleepte maar liefst 39% meer conversies in de wacht.

Als kers op de taart hebben we in één jaar tijd maar liefst 1.687.494 online marketing impressies bereikt. Waanzin!

We are here to create
your dream project!

Krijg volledig gratis advies voor jouw project

Naam(Vereist)