Skip to main content

Auto Natie Group: de weg naar comfortabel rijden

Auto Natie Group is een toonaangevend mobiliteitsbedrijf dat zorg draagt voor zowel particuliere als professionele klanten. 

Auto Natie Group is de trotse verdeler van een hele reeks merken waaronder Volkswagen, Audi en Skoda.

Alle hens aan dek

Voor een autoverdeler is de drukste periode van het jaar het autosalon. Dan is het alle zeilen bijzetten om meer mensen te helpen aan de auto van hun dromen. 

Dit is natuurlijk heel moeilijk in een sector met zeer veel concurrentie.

De weg naar meer verkoop

Bij Are Agency omarmen we uitdagingen als deze met beide armen. Na een leuke brainstorm kwamen we op het idee om een nieuwe website te ontwikkelen helemaal in het teken van het autosalon. 

Via deze website plaatsen we alle auto’s in de spotlight op een aangename manier. Het was ook heel eenvoudig voor mensen om offertes op te vragen voor auto’s die zij leuk vonden. Daarbovenop konden bezoekers contact opnemen met Auto Natie Group voor een uitgebreid advies.

Wegen opnieuw heraanleggen

Om de wegen naar meer verkoop voor Auto Natie Group te verbeteren, hebben we deze voorzien van een nieuwe laag asfalt. 

De twee soorten wegen die we voorzien hebben van een nieuwe laag asfalt zijn:

  • Snelwegen

Via Google Ads bereik je je doelpubliek heel direct op momenten dat ze het nodig hebben. Google Ads is de snelweg naar meer leads en conversies.

  • Landwegen

Wat is er nu leuker dan kleine wegen te nemen en te genieten van het uitzicht? Dat is exact hetzelfde voor sociale media. Het is een platform waar je doelpubliek heel graag op aanwezig is. Ze voorzien van de nodige sightseeing met je advertenties is heel waardevol.

We are here to create
your dream project!

Krijg volledig gratis advies voor jouw project

Naam(Vereist)