Skip to main content

25 JANUARI 2023 – Je website is de kern van je online aanwezigheid en een belangrijke motor van je bedrijf. Het is waar mensen je vinden, over je producten leren en een beslissing nemen. Wij maken prachtige websites in WordPress die gemakkelijk te bewerken zijn en volledig kunnen worden aangepast aan jouw eisen. 

Je website moet weerspiegelen wie je bent als organisatie en je expertise tonen op een manier die vertrouwen wekt bij potentiële klanten of cliënten. Je site moet ook zo zijn ontworpen dat hij op het juiste moment het juiste publiek voor je bedrijf aantrekt.

Je website moet beschikken over:

  • Een gedenkwaardige URL die beschrijft waar de site over gaat
  • Een duidelijk doel – waarom bestaat deze website? Wie zijn de doelgroepen? Waar zijn ze naar op zoek? Hoe kan ik ze helpen? Wat wil ik dat ze nu op mijn site doen (volgende stap)? Hoe zal dit mij/hem op termijn ten goede komen (lange termijn plan)?

Laat daarom je website in WordPress maken.

Wat is WordPress?

WordPress is een content management systeem dat kan worden gebruikt om blogs en websites te maken. Het platform beschikt over een enorme gemeenschap van ontwikkelaars, waardoor het een van de populairste keuzes is voor het maken van je website. WordPress is open source, wat betekent dat iedereen met voldoende technische kennis nieuwe functies kan toevoegen en wijzigingen kan aanbrengen.

WordPress heeft ook een groot aantal plugin-opties van derden gratis beschikbaar op hun platform, waardoor je je site gemakkelijk kunt aanpassen zoals je zelf wilt, zonder zelf code te hoeven schrijven.

5 redenen om je website te bouwen met WordPress:

1. Eenvoudig in gebruik: 

Je hoeft niet te kunnen werken met codes om met WordPress overweg te kunnen. Je kan op een makkelijke manier content publiceren en wijzigen.

2. Duizenden plugins:

Een plugin is bijvoorbeeld een contactformulier, nieuwsbrief of SEO plugin. Het is eigenlijk een zelfstandig programma, code of script die je kan toevoegen aan je website.

3. Eenvoudig te installeren:

Je kan de software makkelijk installeren in enkele stappen.

4. Duizenden thema’s ter beschikking:

Wij maken elke website op maat. Maar als je zelf een website wilt ontwerpen kan het wel eens handig zijn om te werken in een thema. Hiermee kan je snel een website designen.

5. Flexibel:

Met WordPress kan je steeds verschillende elementen aanpassen. Je kan steeds switchen van thema’s, je kan makkelijk plugins installeren of deactiveren. Wil je een WordPress webshop laten maken of blog? Zelfs daarvoor is WordPress geschikt.

Waarom WordPress gebruiken?

Het WordPress platform is een open source platform, wat betekent dat het gratis te gebruiken is, gemakkelijk bij te werken en aan te passen. Het is ook SEO-vriendelijk – wat betekent dat het je website zal helpen hoger te scoren in zoekmachines zoals Google en Bing.

WordPress sites zijn ook veilig omdat ze worden gehost door het bedrijf dat je site host (zoals SiteGround), dus je hoeft je geen zorgen te maken over hackers die inbreken in de code van je site of gevoelige informatie stelen.

We houden van wat we doen en zijn gepassioneerd over het maken van prachtige websites die werken voor onze klanten. We willen dat jouw ervaring met ons alleen maar positief is. Dus werken we altijd hard om ervoor te zorgen dat jouw website er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed presteert en gemakkelijk te beheren is. 

 

Laat nu je website ontwikkelen bij Are Agency.

Heb je nog vragen? Of geef je dit liever uit handen? Neem dan hier contact met ons op.

Leave a Reply