Skip to main content
Nieuwsbrieven

The Online Mark: november 2019

November is weer voorbij gevlogen, maar ook deze keer niet zonder nieuwsbrief!
Er is weer veel aan het gebeuren en groeien binnen Are Agency, hier een kort overzicht:

Nieuwe stagiaire: Allison

We stellen graag onze nieuwe stagiare Allison voor. Ondanks ze uit het verre Amerika komt is ze ‘s morgens gelukkig maar 45 minuutjes onderweg. Met haar uitgebreide achtergrond in o.a. CSS, HTML en Photoshop zal ze meewerken aan verschillende projecten rond websites en design en hoopt ze zich verder te ontwikkelen in web development. Dit was ‘Straight outta California’: Allison.

Wij weten alvast dat ze:

✅ Minstens 3 uur per dag actief is op sociale media
✅ Zich in haar vrije tijd graag bezighoudt met digitaal schilderen
✅ Barista-skills heeft
✅ Ze Nour van de troon wil stoten als Karaoke-master!

De komende maanden leren we haar alvast beter kennen en we zijn benieuwd wat ze nog voor ons in petto heeft. Ze is in ieder geval al goed op weg om ‘street cred’ te verdienen.

Bryo Businessdates

Deze maand was Ruben aanwezig op de Bryo Businessdates. Deze businessdates zijn een initiatief van Voka en geeft aan jonge ondernemers de kans zich verder te ontplooien in hun vakgebied. Ruben was aanwezig als expert en zorgde ervoor dat geen enkele marketingvraag onbeantwoord bleef!

Zit je zelf nog met enkele marketingpuzzels? Met ons team van experts zorgen we voor een gepaste oplossing op jouw maat. Stel jouw vraag via info@are-agency.be of probeer de live chat op onze website.

We blijven uitbreiden

Het groeiproces bij Are Agency blijft stijgen. Volgende maand verwelkomen we onze nieuwe stagiair Alexander en vaste designer Stijn. Volgende maand stellen we ze je graag aan jou voor. Hou dus zeker onze sociale kanalen in de gaten!

Nieuwsbrief gemist?

Heb je een van onze nieuwsbrieven gemist? Geen probleem, herlees ze nu ook gratis en voor niets op onze Are Agency blog. Zo mis je niets wat er zich hier allemaal achter de schermen afspeelt!