Skip to main content
Nieuwsbrieven

The Online Mark: december 2019

December, de laatste en meteen ook gezelligste maand van het jaar. Ook bij Are Agency lag er heel wat leuks onder de kerstboom. Zo zag ons kerstverhaal eruit:

PART I: THE LEGEND OF STIJN

Ergens deze maand stapte er plots een man met een oude mannen baard – of zo beschrijft hij zichzelf toch – het kantoor binnen. We besloten hem dan maar meteen aan te nemen. Bleek het toch wel om een geweldige designer te gaan!

Meet Stijn, een designer met een overvloed aan talent, recht uit de bovenste lade geplukt.

Wat we weten over Stijn is dat hij topdesigns creëert als ontbijt en zijn inspiratie haalt uit ellenlange wandelingen met zijn hond, maar ook van mensen die nog getalenteerder zijn dan hem.

We weten ook dat zijn grootste angst de stop van de productie van Haribo-kikkertjes zou zijn. Toen we hem daarna vroegen waar hij zichzelf binnen 5 à 10 jaar ziet, antwoordde hij ‘in leven’. Als je hier net zoals mij een beetje tussen de lijnen leest, weet je dus hoe we Stijn bij ons zullen houden.

Benieuwd naar Stijn zijn werken? Neem dan hier een kijkje op zijn digitaal portfolio.

PS Wist je dat Stijn niet enkel prachtige designs ontwerpt, maar ook een gediplomeerd fietstechnieker is? Een man met vele talenten dus! We kijken alvast uit naar een creatieve samenwerking!

PART II: THE ERA OF ALEXANDER

En hier stopt het niet! We namen recent afscheid van Alisson, maar we vonden al snel een waardige vervanger: Alexander!

Alexander werkt momenteel zijn studie ‘Digital Marketing Communication’ af aan de Artevelde Hogeschool. Hij is thuis in verschillende onderdelen binnen marketing. Zo staat hij ons bij met SEO, SEA, websites, social media advertising, copywriting, e-mailmarketing en werkt hij verschillende marketingstrategieën af. Een echte creatieve duizendpoot dus.

Wat we nog weten over Alexander is dat hij:

✔️ Als zwemmer weleens in de prijzen valt.

✔️ Zijn inspiratie haalt uit Castbox, een populaire podcast applicatie.

✔️ Dagelijks ontelbaar lang op sociale media zit op zoek naar de laatste nieuwtjes.

Alexander is nog maar enkele weken bij ons, maar heeft zijn waarde binnen het team al verschillende keren bewezen. Hoe wij hem beschrijven? →

Een echte teamspeler, flexibel, hands-on en leergierig! – keep up the good work!

PS Dit is wat hij ons nog liet weten… zie jij een link?

Favoriete merk op sociale media: Simba Service

Favoriete emoticon: 🦁

PART III: SNEAK PEAK

2020 beloofd weer een spannend jaar te worden bij Are Agency. Een nieuw jaar biedt nieuwe opportuniteiten. Op naar nieuwe marketingprojecten, van A tot Z! Zo halen we het maximum uit onze Agency-klant relatie. Ook Simba Service zal een enorme boost krijgen.

Hierover krijg je volgend jaar ongetwijfeld meer te horen. Met onze nieuwe design- en marketingpower staan we alvast scherper dan ooit tevoren.

We wensen jou alvast een geweldig 2020 met vele succesverhalen!