Skip to main content

VRAAG JE SEO AUDIT AAN VOOR MAAR €30 EN STEUN HET GOEDE DOEL!

Mijn SEO audit

Hoe draag ik met een SEO audit mijn steentje bij?

Als Digital Marketing Agency hebben wij het afgelopen jaar niet geleden zoals vele andere dat wel hebben gedaan. Daarom willen wij nu graag iets terug doen. En dat doen we op een manier waar we goed in zijn.

Via een uitgebreide video (plus minus 10 minuten) wandelen we samen door je website en halen we de pijnpunten naar boven. Onze experts geven je uiteraard ook met alle plezier de nodige tips en tricks om beter vindbaar te zijn in Google.

Het bedrag van €30 dat jij betaalt voor je SEO audit storten wij volledig door naar een goed doel. Het eerste goede doel dat wij steunen samen met jou is Think Pink. Om de drie maanden wisselen we van goed doel. We willen zoveel mogelijk verschillende goede doelen steunen.

Door jou te voorzien van een uitgebreide SEO audit van je website steunen wij het goede doel en helpen wij jou als bedrijf verder. Een win-win voor iedereen!

Je krijgt meer dan waar voor je bijdrage!

Bij Are Agency werken we dag in dag uit aan websites waarbij we deze optimaliseren voor Google. Na je bijdrage aan het goede doel, bekijken we je website met een vergrootglas.

Elk hoekje van je website keren we binnenste buiten. Het resultaat van je SEO audit gieten we in een videootje waarbij één van onze experts door je website loopt. In deze video duidt hij je pijnpunten aan, maar bij elk pijnpunt geven we ook de nodige tips en tricks om dit probleem te verhelpen.

We kijken in onze audit naar de 5 belangrijkste elementen van SEO voor Google:

Technische kant van SEO

Breng je website binnen bij onze keuring. Onze experts beslissen of het veilig is om je website terug los te laten in het zoekverkeer van Google.

Hoe groot is je netwerk?

Het netwerk van backlinks waar je website over beschikt is van groot belang voor Google.

Hoe gast vrij ben jij?

Het bieden van een goede user experience aan je website bezoekers is heel belangrijk. Hoe langer je bezoekers blijven plakken op je website, hoe groter de kans op conversies is.

Wat bied jij je gasten aan?

Ontvang jij je bezoekers met een lekker drankje of waardevolle content?

Gebruik jij een smartphone?

Dan weet je waarschijnlijk al wel hoe laat het is. Het hebben van een mobielvriendelijke website is niet alleen waardevol voor Google maar ook voor je website bezoekers.

Kort stappenplan om jou doorheen het proces te begeleiden

We zetten graag even voor jou op een rijtje hoe we te werk gaan, zodat jij weet wat je mag verwachten.

1

Geef ons een seintje

Wil jij een SEO audit en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan het goede doel? Geef ons een seintje! Eens we je €30 goed hebben ontvangen, dan starten wij met jouw SEO audit.
2

We wandelen samen door je website

De resultaten van je audit gieten we in een filmpje waarbij we samen door je website wandelen. We lichten al de pijnpunten op je website toe. Uiteraard laten we je niet in de koude staan met alleen de werkpunten. We verwarmen je graag met allerlei tips en tricks om je website te optimaliseren.
3

Niet tevreden? Geld terug!

We willen dat jij waarde hecht aan onze audits. Daarom garanderen wij je dat onze experts het onderste uit de kan halen om je website volledig te screenen.
Om je de hand te reiken geven we je achteraf graag de optie om je geld terug te krijgen indien je niet tevreden bent. Het doel van deze actie is om iets terug te geven aan de maatschappij. Dit willen we bereiken door zowel jou als het goede doel te helpen.

Klaar om je steentje bij te dragen en een SEO audit te ontvangen?

€30

Wat je mag verwachten:

  • Steun aan het goede doel
  • Ontvangen van een SEO audit (10 min filmpje)
  • Overladen worden met tips en tricks
Ik steun

FAQ

Hoe snel ontvang ik mijn audit?

We plannen zo snel mogelijk jouw SEO audit in. We garanderen je dat we je audit zo snel mogelijk aan de man brengen.

Mag ik meer dan één audit aanvragen?

Absoluut! Hoe meer geld we inzamelen voor het goede doel, hoe beter.

Analyseren jullie ook Engelstalige websites?

Zeker en vast. Wij analyseren zowel Engelstalige als Nederlandstalige websites.

Bieden jullie een garantie?

Uiteraard. Als klant heb jij daar recht op. We hopen van harte dat dit niet nodig zal zijn, maar je weet maar nooit natuurlijk.

Welke goede doelen steunen jullie?

We starten met het steunen van Think Pink. In de toekomst switchen we elke drie maanden van goed doel, zodat we zoveel mogelijk mensen helpen.