Skip to main content

Rond: het begin van een nieuw tijdperk

70 jaar lang schitterde in ontelbaar veel woningen het hoekige stopcontact. Zowat het minst innovatieve product dat te vinden is op de markt horen we je denken. Rond bracht hier verandering in. 

Dankzij Rond is het einde van het tijdperk van de hoekige stopcontacten ingezet. Met een rond, strak en minimalistisch design zijn de stopcontacten van Rond de perfecte fit voor jouw woning. 

Het is niet alleen een streling voor het oog, ook is het installeren van deze stopcontacten een stuk gemakkelijker. Door het eenvoudige design bespaar je tijd, geld en moeite bij het installeren.

Rondlopen in cirkeltjes

Rond zat met problemen op vlak van hun communicatie en het bewaren van een overzicht. Niet enkel particulieren gebruiken stopcontacten, maar ook bedrijven. Daarbovenop wouden ze ook duidelijk communiceren naar architecten en installateurs toe. 

Een duidelijk overzicht krijgen in deze heel uiteenlopende groepen qua behoeften en noden is geen gemakkelijke opgave. Rond kwam ook hier met een revolutionair idee op de proppen. 

Elk doelgroep kreeg een waarde toegekend. Eens ze een lead binnenkregen verdeelde ze die lead op in één van de doelgroepen.

Website die niet Rond de pot draait

Om klanten eenvoudig contact te laten opnemen met Rond was een nieuwe website noodzakelijk. Hier zijn wij bij Are Agency dan ook bedrijvig mee aan de slag gegaan. 

We creëerde een website die het product van Rond centraal plaatst. Daarbovenop bouwde we duidelijke landingspagina’s en een contactpagina. 

We linkte volgende tools aan de website om het adverteren en analyseren te optimaliseren:

  • Facebook Pixel
  • Google Analytics

Reisje Rond de wereld

Na het bouwen van de nieuwe website hebben we ons ontfermt over de sociale media advertenties van Rond. Dankzij de Facebook Pixel hebben we heel gericht potentiële klanten getarget en dit niet enkel en alleen in België. 

Zo hebben we Rond geholpen met het genereren van nieuwe leads in onder meer Frankrijk.

Wij zijn ronduit tevreden

De resultaten zijn om over naar huis te schrijven. Elke maand behaalde Rond ruimschoots zijn verwachte resultaten. 

Met deze resultaten stellen we bij Are Agency dan ook vast dat de cirkel rond is voor Rond 😉

We are here to create
your dream project!

Krijg volledig gratis advies voor jouw project

Naam(Vereist)