Workshops & opleidingen - Are Agency

Workshops & opleidingen

Boek een training op maat

Altijd alles al intern willen doen zelf of met je eigen team? Dit klinkt momenteel misschien als een stevige uitdaging, maar Are Agency helpt je op weg.

Internet / digitale marketing wordt steeds belangrijker in de totale marketing mix.

Hoe bereikt u uw doelgroep effectief via online marketing? Wat zijn de meeste gebruikte en effectiefste tools om je website en social media te optimaliseren? Wat werkt en wat werkt zeker niet?

Kortom, hoe slaag je erin om het maximale uit je budget te halen?

De trainingen gebeuren op maat en persoonlijk. Er wordt gekeken naar huidige problemen waar direct een oplossing voor wordt verwerkt in de training. Heb je achteraf nog vragen? Dan kan je onbeperkt na de training vrijblijvend vragen stellen.

Waar kunnen we mee helpen?Online marketing training

  • Online marketing
  • Content marketing
  • SEO / SEA
  • Social media (advertising)
  • Conversie doelstellingen optimaliseren
  • Product launches

Hoe gaat de internet marketing training te werk?

1. Introductie gesprek

We beginnen met een introductiegesprek (met een koffie?) om te zien wat je wensen zijn en hoe we je het beste kunnen helpen. We bekijken de huidige problemen met een objectief oog en overlopen de mogelijke strategieën die een oplossing kunnen bieden

2. Voorbereiding

We maken de training op maat omdat dit het effectiefste is. Maar dit wil natuurlijk zeggen dat er wat voorbereiding inkruipt. Daarom vragen we om de training minstens 2 weken op voorhand te boeken.

3. De training 

Deze duurt gemiddeld 1 tot 4u naargelang de vraag / probleem.

Na de training heb je alle informatie en tools om je online marketing zelf aan te pakken.

Waarom je ons moet inhuren voor een (online) marketing training 

We werken met verschillende online experten samen vanuit de online marketing sector en zorgen voor regelmatige bijscholing van ons eigen personeel.

Alles wat we doen, doen we met passie, betrokkenheid en creativiteit. Het is belangrijk om een duidelijk beeld over te brengen omdat dit simpelweg het beste resultaat oplevert.

Op deze manier ben je er zeker van dat de informatie die je krijgt relevant is.

Zeer goede ervaring gehad bij Voka met Ruben Baestaens van Are Agency in de vorm van een sessie met 15 ondernemers die achteraf laaiend enthousiast waren!

Caterina Janssens - VOKA
Caterina Janssens - VOKA

Waar wacht je nog op?

Vraag nu gratis bijkomende informatie voor jouw training.