WAT IS SEO EN WAAROM IS HET ZO BELANGRIJK?

Letterlijk staat SEO voor Search Engine Optimalisation, dus effectief zijn dit je inspanningen die je doet om meer bezoekers en potentiële klanten op je website te krijgen met behulp van zoekmachines (zoals Google en Bing).

Als mensen je nog niet kennen is dit een perfecte manier om je website, je producten en je diensten in de spotlight te zetten. Hoe beter je online vindbaar bent hoe meer bezoekers je krijgt.

Daarnaast is een surfer vaak al op zoek naar je product of dienst wat er voor zorgt dat de stap voor contactopname kleiner wordt.

WAT KOST SEO DAN?

Eigenlijk kost vindbaarheid via zoekmachines je niets. Alle SEO-inspanningen die je doet zijn een lange termijn oplossing in tegenstelling tot SEA (Search Engine Advertising).

Bij SEA ga je betalen voor je plaatsing in Google. Dit zorgt er op korte termijn voor dat je meer bezoekers en (hopelijk) meer klanten krijgt. Maar zodra je stopt met betalen stopt de toestroom van bezoekers ook.

Je wilt natuurlijk organisch blijven groeien en een stevige SEO basis uitbouwen die niet gekoppeld is aan een campagne budget.

EEN GRATIS SEO-AUDIT VAN JE WEBSITE?

Als online marketing agentschap weten we hoe belangrijk de vindbaarheid van een onderneming is in de steeds meer digitale wereld, daarnaast weten we ook hoe deze beïnvloed wordt.

Alvorens we iets kunnen veranderen moeten we weten wat de huidige situatie is. Deze wordt geanalyseerd op technisch, content en keyword vlak. Het is belangrijk om er voor te zorgen dat je vertrekt vanuit een sterke basis om op verder te bouwen. Deze SEO-analyse zal verschillende zaken uitlichten die goed zitten maar waarschijnlijk ook verschillende werkpunten. Het einddoel hiervan is natuurlijk om te weten hoe je effectief hoger gaat scoren in zoekmachines.

Nadat we je huidige situatie kennen, kunnen we starten met een sterke strategie en een duidelijk stappenplan om je SEO naar een nieuwe hoogte te brengen.

WAAROM ZOU JE ONS VERTROUWEN?

“Ok het is leuk dat jullie me een rapport aanleveren waarin staat wat er niet goed is. Hoe weet ik zeker dat jullie me kunnen helpen?”

De SEO-wereld is een heel dynamische wereld waarbij de situatie op één dag kan veranderen. Je bent 100% afhankelijk van de zoekmachine waar je wilt in ranken. Wat je vandaag goed doet is morgen misschien minder van belang na een update…

We kunnen dus nooit een 100% garantie geven dat je op de eerste felbegeerde plaats in Google terechtkomt. Wat we wel kunnen is aantonen wat we tot nu toe al hebben kunnen bereiken.

Als je in regio Antwerpen op zoek gaat naar een “SEO agentschap” zie je ons (onder de advertenties) op de allereerste plaats komen.