Ons team

Ontmoet het Are Agency team!

We Are here to make your online dreams come true!

Ruben Baestaens

Founder & Performance Marketeer - More energy than needed ⚡️

Tijdens zijn opleiding Marketing aan Karel De Grote Hogeschool begon het bij Ruben te kriebelen om zelf iets te starten. In zijn tweede jaar zette hij de stap naar een eenmanszaak, zo gezegd zo gedaan. De combinatie met een full-time lessenrooster werd jammer genoeg al snel te veel waarna hij zijn eerste werknemer aannam. Hij vatte ook het BRYO-traject bij VOKA aan waarbij hij op een gegeven moment de opportuniteit kreeg om te gaan spreken. Deze éénmalige opdracht groeide al snel uit naar een resem spreekopdrachten bij o.a. VOKA, Syntra, MNM let's get digital en verschillende scholen op een vaste basis. Sinds 2018 geeft hij deeltijds les als docent Digital Marketing bij Thomas More.

Ruben houdt zich dagdagelijks bezig met alles online en digitaal, al ligt zijn expertise net iets meer op het social media advertising en re-targeting aspect om nieuwe klanten te genereren voor jouw zaak.

" Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell."

Jeffrey Hermans

Inbound Marketer - HubSpot Expert

Met zijn bachelor cross media management en onuitputtelijke creativiteit groeide Jeffrey snel door van stagiair tot werkkracht. Nog voor hij officieel van start ging, verdiepte hij zich alvast in marketing automation via marketingplatform HubSpot. Jeffrey is zeer geëngageerd en streeft naar marketing perfection.

Verder rest er enkel nog een positieve sfeer, meer heeft hij niet nodig om er vol tegenaan te gaan en zijn creativiteit op jouw bedrijf los te laten.

“People don't buy what you do; they buy why you do it. And what you do simply proves what you believe”

Kimberly Vervloet

Social media manager - Designer

Kimberly zal zich bezig houden met al jullie social media - en designwensen.
Benieuwd wat ze allemaal in haar mars heeft? Bekijk dan zeker haar portfolio (https://www.vervloetkimberly.be/) en laat je verroeren door haar strakke designs.

Hoe je haar kan herkennen binnen ons team?

✅ Ze is klein van gestalte, maar levert grootse werken af.
✅ Ze geeft toe dat ze vaak een kwade blik heeft, maar wij steken het op de focus waarmee ze werkt.
✅Haar onuitputtelijke motivatie!

Afsluiten doen we met een gouden tip van Kimberly: you do you! – doe wat je graag doet, want enkel dan lever je de beste resultaten! Dat is nu de Are-spirit!

Nour-Said Sebaoui

Project Manager - Online Advertising Specialist

Creatief zijn is één van zijn grootste troeven. Voeg daar een grote dosis digitale marketing aan toe en je hebt de perfecte cocktail om je business naar een nieuw niveau te tillen. Naast marketing heeft hij een grote passie voor alles wat met ondernemen te maken heeft. Hij zal je daarom overdonderen met vragen om zo jouw bedrijf beter te leren kennen en zo de unieke waarden en normen naar boven te halen. Deze waarden en normen zal hij op zijn beurt vervolgens vertalen in een strategische marketingplan.

Skills:
• Creativiteit
• Digitale Marketing
• Website Managenemt
• Customer Minded
• Storytelling

"Customers don’t care about your business, they care about their problems, so stop selling and start helping"

Mister X / Miss Y

Master of everything

Stijn Vercauteren

Lead Designer

Met een diploma journalistiek, grafische vormgeving én fietstechniek is Stijn van vele markten thuis.
Bij Are-Agency creëert hij topdesigns, animaties en video’s als ontbijt. Inspiratie haalt hij uit lange wandelingen met zijn hond, maar ook van mensen die getalenteerder zijn dan hij.
We weten ook dat zijn grootste angst de productiestop is van Haribo-kikkertjes. Toen we hem daarna vroegen waar hij zichzelf binnen 5 à 10 jaar ziet, antwoordde hij ‘in leven’. Als je hier, net zoals wij, een beetje tussen de lijnen leest, weet je al hoe we Stijn bij ons zullen houden. :frog:

Alexander De Leeuw

Marketing Automator

Alexander werkt momenteel zijn studie ‘Digital Marketing Communication’ af aan de Artevelde Hogeschool. Hij is thuis in verschillende onderdelen binnen marketing. Zo staat hij ons bij met SEO, SEA, websites, social media advertising, copywriting, e-mailmarketing en werkt hij verschillende marketingstrategieën af. Een echte creatieve duizendpoot dus. 👏

Wat we nog weten over Alexander is dat hij:

✅ Als technisch eventmedewerker regelmatig meewerkt aan grote muziek, sport en festivalproducties.
✅ Zijn inspiratie haalt uit Castbox, een populaire podcast applicatie.
✅ Dagelijks ontelbaar lang op sociale media zit op zoek naar de laatste nieuwtjes.

Alexander is nog maar enkele weken bij ons, maar heeft zijn waarde binnen het team al verschillende keren bewezen. Hoe wij hem beschrijven? → Een echte teamspeler, flexibel, hands-on en leergierig! – keep up the good work! 🚀

PS Dit is wat hij ons nog liet weten… zie jij een link?

Favoriete merk op sociale media: Simba Service
Favoriete emoticon: 🦁

Davy Le Bruyn

Stagiair

Meet Davy. Deze computerheld zal de komende 9 weken ons team vervoegen en jullie websites tot in het kleinste detail perfectioneren.

Davy is namelijk gebeten door alles wat met websites te maken heeft. CSS, HTML en Javascript hebben geen geheimen voor hem. Ook de laatste trends volgt hij op de voet, dit is zijn voorlopige analyse voor de huidige stand van zaken:

✅Waze: extreem handig
✅Nonogram: extreem verslavend
✅Instagram: extreem nutteloos

Waar Davy zijn inspiratie uit haalt? Gewoon even zijn hoofd leegmaken, koptelefoon op en een dikke 80's schijf. Davy is er helemaal klaar voor, maar zijn jullie klaar voor Davy?

Megan Lefebvre

Stagiaire

Na drie jaar Cross Media Management is Megan klaar voor de échte wereld. Een social media queen is ze niet, maar toch kan ze niet zonder haar dagelijkse scroll door haar persoonlijke krant, Twitter. Ze beschrijft zichzelf als een introverte sociale kameleon met een creatief hart. Ze hoopt dat haar stage verhelderend en vooral inspirerend gaat zijn. Een vrije dag? Die spendeert ze in de keuken of gekluisterd aan het televisiescherm met haar nieuwe Netflix obsessie.
Haar grote passie is schrijven. Engels? You got it! Nederlands? Zet me aan het werk. Zolang Megan kan creëren is ze dolgelukkig: schrijven, fotograferen, sleutelen in Photoshop of Indesign. Ze waagt zich aan alle onderdelen van het vak. Tegen een uitdaging zegt ze geen neen!

“Creativity is a wild mind and a disciplined eye.”

Tiemen Coene

Stagiair

We verwelkomen ons nieuwste talent: Tiemen. 🙋🏻‍♂️

Hij is onze nieuwe digitale duizendpoot. Wil je je website eens onder handen laten nemen? Jaja, dan heb jij geluk! Hij is namelijk één uit de duizend(poot). Tiemen blijkt een waar mysterie: zijn verborgen talent houdt hij graag, tja… verborgen. Een bijnaam heeft hij nog niet, iemand suggesties?

Zijn beste advies? Maak altijd een back-up. Motivatie heeft hij niet nodig, want gemotiveerd is hij gewoon altijd. Misschien is dat zijn verborgen talent? 🧐

Puur geluk voor Tiemen?
✅ Een sterk biertje
✅ Dolfijn snoepjes
✅ En zijn bureau in zijn kamer

Welkom spaghetti-lover, Tiemen! 🍝

Are you ready to join our team of online explorers?