Ons team

Ontmoet het Are Agency team!

We Are here to make your online dreams come true!

Ruben Baestaens

Founder & Performance Marketeer - More energy than needed ⚡️

Tijdens zijn opleiding Marketing aan Karel De Grote Hogeschool begon het bij Ruben te kriebelen om zelf iets te starten. In zijn tweede jaar zette hij de stap naar een eenmanszaak, zo gezegd zo gedaan. De combinatie met een full-time lessenrooster werd jammer genoeg al snel te veel waarna hij zijn eerste werknemer aannam. Hij vatte ook het BRYO-traject bij VOKA aan waarbij hij op een gegeven moment de opportuniteit kreeg om te gaan spreken. Deze éénmalige opdracht groeide al snel uit naar een resem spreekopdrachten bij o.a. VOKA, Syntra, MNM let's get digital en verschillende scholen op een vaste basis. Sinds 2018 geeft hij deeltijds les als docent Digital Marketing bij Thomas More.

Ruben houdt zich dagdagelijks bezig met alles online en digitaal, al ligt zijn expertise net iets meer op het social media advertising en re-targeting aspect om nieuwe klanten te genereren voor jouw zaak.

" Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell."

Nour-Said Sebaoui

Marketing Manager, Karaoke Master

Creatief zijn is één van zijn grootste troeven. Voeg daar een grote dosis digitale marketing aan toe en je hebt de perfecte cocktail om je business naar een nieuw niveau te tillen. Naast marketing heeft hij een grote passie voor alles wat met ondernemen te maken heeft. Hij zal je daarom overdonderen met vragen om zo jouw bedrijf beter te leren kennen en zo de unieke waarden en normen naar boven te halen. Deze waarden en normen zal hij op zijn beurt vervolgens vertalen in een strategische marketingplan.

Skills:
• Creativiteit
• Digitale Marketing
• Website Managenemt
• Customer Minded
• Storytelling

"Customers don’t care about your business, they care about their problems, so stop selling and start helping"

Maxim Van Damme

Social Media Manager - Wizard of advertising

Na zijn Erasmus studies in Dublin in Journalism & Visual Media, stage bij Mediahuis (Made in) en organisatie van het 19de Belgian Corporate Video Festival studeerde Maxim Van Damme af in Communicatiemanagement – PR en Voorlichting. Voor zijn lancering als Online Marketer bij Are Agency, werkte en woonde hij een maand in Chengdu en Shanghai (China). Maxim deed ook nog relevante ervaring op bij een internationaal bedrijf en een communicatiebureau. De young potential is een geboren digital native en gekend voor zijn netwerkvaardigheden en sterk aanpassingsvermogen. Bovendien is hij enorm taalvaardig, gemotiveerd, leergierig en heeft hij een digitaal hart voor marketing, copywriting en desktop publishing.

"Online marketing is the oxygen to future life"

Jeffrey Hermans

Inbound Marketer - HubSpot Expert

Met zijn bachelor cross media management en onuitputtelijke creativiteit groeide Jeffrey snel door van stagiair tot werkkracht. Nog voor hij officieel van start ging, verdiepte hij zich alvast in marketing automation via marketingplatform HubSpot. Jeffrey is zeer geëngageerd en streeft naar marketing perfection.

Verder rest er enkel nog een positieve sfeer, meer heeft hij niet nodig om er vol tegenaan te gaan en zijn creativiteit op jouw bedrijf los te laten.

“People don't buy what you do; they buy why you do it. And what you do simply proves what you believe”

Mister X / Miss Y

Master of everything

Allison Van Linden

Stagiaire

Straight outta California & stagiaire bij Are Agency: Allison!
Met haar uitgebreide achtergrond in o.a. CSS, HTML en photoshop, zal ze meewerken aan verschillende projecten rond websites en design en hoopt ze zich verder te ontwikkelen in web development.

Wij weten alvast dat ze:
- Minstens 3 uur per dag actief is op sociale media
- Zich in haar vrije tijd graag bezighoudt met digitaal schilderen
- Barista-skills heeft
- Ze Nour van de troon wil stoten als Karaoke-master!

De komende maanden leren we haar alvast beter kennen en we zijn benieuwd wat ze nog voor ons in petto heeft. Ze is in ieder geval al goed op weg op ‘street cred’ te verdienen.

Are you ready to join our team of online explorers?