Skip to main content

Download hier onze GA4 checklist!

Vul hier je gegevens in en krijg onze checklist in jouw mailbox!

Ben jij klaar voor de overstap van Universal naar GA4?

In de wereld van gegevensanalyse en digitale marketing speelt Google Analytics al jarenlang een cruciale rol. Het heeft marketeers en bedrijven geholpen inzichten te verkrijgen en beslissingen te nemen op basis van het gedrag van hun gebruikers. Maar zoals alles in de digitale wereld, evolueert ook Google Analytics voortdurend. Begin juli verdwijnt Universal Analytics van Google. Deze zal vervangen worden door de vernieuwde GA4. Zorg er dus voor dat je voorbereid bent als deze overstap gebeurt.

Heb je de overstap nog niet gemaakt?? Geen enkel probleem, wij staan je bij om al je website data op een verzorgde manier bij te houden en de doelen te meten die er voor jou écht toe doen.

Voorkom een pijnlijk verlies van je data

En maak vandaag nog de overstap naar GA4. Gelukkig is er Are Agency om je hier bij te helpen. Niet alleen geven wij je een naadloze overgang, maar zorgen wij er voor ook dat al de gewenste acties, doelen en conversies juist gemeten worden. Zo weet jij op elk moment perfect wat er op de website gebeurt.

Ondanks dat Universal Analytics al de nodige privacy maatregelen bevatte, is GA4 al vanaf het eerste punt gefocust op een design rond privacy om de ervaringen van zowel gebruiker als bezoeker te verbeteren.

Wil je meer te weten komen over GA4? Lees dan zeker onze blogpost hierover!

Waarom kiezen voor GA4?

GA4 combineert web- en app-rapportages

Veel voorkomende gebeurtenissen worden automatisch bijgehouden

Machine learning: nieuwe, snelle inzichten