Dit E-book bevat 11 tips die je absoluut moet weten om jouw e-commerce naar een hoger niveau een hoger niveau te tillen.

Het opzetten van een e-commerce winkel is een ontmoedigend vooruitzicht. Er zijn zoveel dingen die uw aandacht nodig hebben en er is weinig garantie op succes. 

Deze onzekerheid is echter geen reden waarom je geen e-commerce winkel zou moeten lanceren. Hulp is beschikbaar in de vorm van blogs, video’s en expert opinion. Het probleem is dat alle informatie zo verspreid is dat het veel tijd kost om de kennis te verzamelen en op te nemen.

Wij geven u graag een zetje in de goede richting

Are Agency beheert verschillende webshops en e-commerce platformen. Het beheren van deze platformen geeft ons data om te zien wat wel of net niet werkt. Op die manier zijn we begonnen met A/B-testing. We vergeleken verschillende lay-outs, looks, volgordes, … En de conclusie? Die delen we graag met jullie. 

Een ebook voor iedereen die op zoek is naar tips om een nieuw e-commerceplatform, een online winkel op te bouwen. Of misschien ben je op een missie om je huidig winkelwagentje te upgraden met de nieuwste technologie.

Online verkopen loont

Online verkopen is nu eenmaal de norm tegenwoordig. Maar waar moet je op letten? Ontdek hier hoe je er voor zorgt dat je ook effectief sales genereert. Dit ebook leert je alles over e-commerce en op welke manieren je meer kan verkopen. Je leert hoe je elke stap van het proces kan optimaliseren.

Na de optimalisering is er snel resultaat, resultaat waarmee je kan gaan finetunen op je doelgroep. Elke tip is concreet uitgelegd met een voorbeeld. Het voorbeeld is visueel uitgewerkt aan de hand van relevante nederlandstalige websites. Dit ebook, met zijn 11 concrete tips, zou je alle nodige stappen moeten geven om dit te doen.

Benieuwd hoe E-commerce jouw bedrijf kan helpen?

Download hier het ebook en ga meteen aan de slag!