Don’t bROMY Before You Know Me


2 weken geleden mochten wij onze stagiaire Romy De Pauw welkom heten. Tijdens de maanden januari, februari en maart zal ze zich inzetten om een handje te helpen bij Are Agency. Maar wie is Romy nu eigenlijk? Wij stelde ze alvast 35 vragen om haar iets beter te leren kennen.

Leer Romy in 35 vragen kennen

 1. Waarom koos je voor Are Agency voor je stage? Bij het bekijken van verschillende digitale marketing bureaus vond ik dat Are Agency er meteen uitsprong. De naam klonk meteen goed in de oren (wat al een leuk pluspunt is). Bij het mailen met de vraag of ik een keertje langs kon komen, kreeg ik meteen een zeer fijne mail terug. Ik voelde me meteen welkom en op mijn gemak. Kortom de leuke sfeer en het warm ontvangst.
 2. Wat verwacht je van je stage? Ik verwacht nog wel het een en het ander bij te leren over de digitale wereld en de werking van Are Agency zelf. Verder sta ik zeker en vast open om meer bij te leren over hoe bepaalde zaken in werking treden en wat de do’s en dont’s zijn van de digitale wereld. Ik ben zeer open minded als het aankomt op werk. Ik sta open om bezig te zijn met verschillende projecten.
 3. Wat is je favoriete merk op social media? Mijn favoriete merk varieert van tijd tot tijd. Vaak ontdek ik iets nieuws en ben ik daar weer helemaal van in de ban. Voor de moment moet ik zeggen dat ik nog steeds wel fan ben van Zalando.
 4. Hoeveel tijd spendeer je gemiddeld per dag op social Per dag durf ik toch wel tussen de 3 en 4 uur aan sociale media te spenderen. Pas op ik ben geen social freak! Maar vandaag de dag geloof ik dat het praktisch onmogelijk om een dag zonder social ‘door te komen’. Mensen, en dus ook ikzelf, grijpen snel eens naar hun gsm om Facebook of Instagram te checken en vooraleer je het doorhebt ben je een halfuur aan het scrollen. Vaak staat mijn sociale media ook open op de achtergrond. Ik geloof dus ook wel dat ik er meer met bezig ben dan dat ik eigenlijk wil toegeven… #oeps
 5. Werken in een relatief klein team vs grote onderneming: welk van de twee en waarom? Liever een klein team. In een grote onderneming ben je slechts een nummertje en daar wordt niemand echt gelukkig van denk ik. Bij een klein team is het vaak ook vlotter om te communiceren of toch efficiënter.

EN DAN ENKELE VRAGEN DIE MINDER TE MAKEN HEBBEN MET DE WERKVLOER

 1. Instagram Stories of Snapchat? Instagram stories ( kan je meer creatief met zijn)
 2. iPhone, Samsung, of iets anders? iPhone
 3. Wat zijn je 3 favoriete apps? Instagram (vooral om andere mensen te spotten), Facebook en mijn mails #boring.
 4. Wat doe je het liefste op een vrije dag? Ik kan er zeker van genieten om te luieren voor tv maar ik zeg ook zeker geen nee om een uitje te maken naar een pretpark.
 5. Wat zijn je verborgen talenten? Ik denk dat deze zo verborgen zijn dat ik ze zelf nog moet ontdekken 😉
 6. Als je een gerecht kon kiezen dat je elke dag mocht/moest eten, dan was dat….? Spaghetti is iets waar ik elke dag wel ‘ja’ tegen kan zeggen.
 7. Koffie of Thee? Thee of een koude koffie (maakt dit mij nu een echte white chick?)
 8. Hoe lang doe je erover om je ’s morgens klaar te maken? Meestal geraak ik wel klaar op een klein kwartiertje.
 9. Wat drink je tijdens het uitgaan? Hmmm het liefst drink ik een wijntje of een cavaatje.
 10. Wat is je favoriete song van het moment? Ik ga eigenlijk vaak op zoek naar nieuwe muziek waardoor ik niet echt aan 1 enkel liedje vasthang. Maar de laaste tijd luister ik terug veel naar de ‘oude klassiekers’ waaronder Never Ever van de All Saints, Don’t stop ’til you get enough van Michael Jackson,…
 11. Favoriete kledingmerk? Zolang het maar goed zit eigenlijk.
 12. Netflix & chill of uitgaan met vrienden? Uitgaan met mijn vrienden.
 13. Favoriete Netflix show? Ik ben wel grote fan van How To Get Away With Murder.
 14. Wat was je favoriete film toen je klein was? Waarschijnlijk een film van tik tak
 15. Beschrijf jezelf in 5 woorden, don’t be shy Ik ben een klein, positief ingesteld, sociaal, ready to party, scoutesk persoon
 16. Jouw favoriete bijnaampje? Rooms is wel een van mijn favoriete of Bromy
 17. Rock Werchter of Tomorrowland? Rock Werchter
 18. Op reis naar het strand, of op avontuur in de bergen? Avontuur in de bergen (al mag er wel een rustdag bij)
 19. Op roadtrip of op citytrip? Liever een roadtrip omdat je dan toch meer te zien krijgt.
 20. Op een schaal van 1-10, hoe grappig vind je jezelf? Ik zou mezelf toch een mooie 7,5 durven geven
 21. Wat is je favoriete emoji? ?
 22. Waarvan ben je bang? Echt bang ben ik nu niet meer! Maar toen ik ongeveer 10 jaar was ben ik met mijn ouders in Frankrijk een grot gaan bezoeken. Op een bepaald moment deden ze in die grot al het licht uit en speelde ze het liedje O’Fortuna af. Ik kan je zeggen, op zo’n moment had ik de schrik van mijn leven.
 23. Je glas: halfvol of half leeg? Halfvol!
 24. Hou je van verrassingen? Als het goeie verrassingen zijn 😉 nee ik ben er wel voor te vinden.
 25. Wie kent jou het beste? Mijn mede-leiding in de scouts, Zita mijn zus en Thomas mijn  vriend geloof ik.
 26. Waar zie je jezelf binnen 10 jaar? Ik ben eigenlijk niet echt iemand met een groot doel voor ogen. Het belangrijkste voor mij is dat ik binnen 10 jaar gelukkig ben met een job die ik graag doe en voor de rest mag de toekomst mij volledig verrassen.
 27. Chocolade of Bacon? HMMMMM doe maar chocolade
 28. Wat is je favoriete stukje snoep? Violetjes, de kleine paarse bolletjes.
 29. Als je naar de kleding van andere mensen kijkt: wat zou je zelf nooit dragen? Broeken met olifantenpijpen of van die overdreven opgeblazen winterjassen.
 30. Hoe voelde je je na je eerste weken bij Are Agency? Zeer positief en goed! Ready for more 😀

Heb je zelf nog een interessante vraag voor Romy die je graag beantwoordt ziet? Stuur haar gerust een e-mailtje! romy@are-agency.be