Consulting - Are Agency

Consulting

Uw eigen expert op maat ter beschikking

Dat zijn wij.

Op maat van jullie bedrijf geven wij high-end advies om jullie bedrijf te laten groeien door gebruik te maken van online marketing. Hierbij denken we uiteraard aan zowel het optimaliseren of opwaarderen van jullie website, als het inschakelen van social media.

Wij adviseren jullie bestaande team en bedenken op basis van hun input een krachtige strategie en methode om jullie gewenste resultaten te bekomen.

De combinatie van onze expertise, jullie input en verschillende krachtige tools zorgen vaak voor resultaten boven verwachting.

Zeer tevreden met de hulp en constante advies en tips van Ruben en team. Niets is teveel gevraagd en een persoonlijke service is altijd super! Zeer tevreden klant! Primrose Real Estate uit Spanje

Lynn Van Wilderode
Lynn Van Wilderode

Waarom

Creëren van waarde

Soms is een nieuwe kijk op de situatie alles wat je nodig hebt. We denken (samen) over nieuwe ideeën die zorgen voor meer verkeer, klanten, conversie, branding... Op het einde van de dag krijg je een mooi duidelijk overzicht van alle ideeën.

Onafhankelijke en objectieve kijk

Veel bedrijven blijven doen wat werkt... tot dit niet meer het geval is. Wij werken in verschillende industrieën en zien patronen door elkaar lopen. Zo weten we steeds weer op een nieuwe en originele manier de aandacht van je klant te trekken.

1 - 3 dagen in de week

Huur iemand in met de specifieke skills die je bedrijf mist en laat ons helpen je doelgroep op een effectieve manier te bereiken.

Technische skills

Onze consultants komen met hun eigen specifieke expertises die jouw team aanvullen en ondersteunen. Van strategie tot uitvoering weten ze raad.

De juiste mindset

Wij zien maar één weg, en die is omhoog. We nemen je bedrijf onder de loep en durven out-of-the-box oplossingen te suggereren.

Nieuwe klanten

Als je campagnes niet converteren dan werken ze niet. We kijken naar verschillende punten en helpen je je landingspagina's, funnels en campagnes te optimaliseren.

Dit is perfect om:

  • Nieuwe klanten aan te trekken
  • Een product/dienst lancering
  • Een nieuwe markt aan te boren
  • Te stoppen met geld weg te gooien
social media advertising
https://are-agency.be/wp-content/uploads/2015/01/031-300x200.jpg

Een marketing consultant :

  • Vult de (kennis)gaten in je team op
  • Focust zich op nieuwe manieren
  • Meet en bewijst zijn ROI
  • Optimaliseert je huidige werkwijze

Waar wacht je nog op?