De Meester in vastgoed

Sinds 1994 brengt De Meester woning en Antwerpenaar te samen op een professionele manier. Hun gespecialiseerde team van vastgoedmakelaars zorgt ervoor dat jij een woning vindt die aansluit bij je behoeften en noden. 

Van een appartement op Antwerpen Zuid tot een prachtige villa in Brasschaat. De Meester biedt het allemaal aan.

Adembenemende woningen met een tochtgatje

Dat ene tochtgatje van De Meester is hun online aanwezigheid. De Meester zat wat in de knoop wat betreft zijn online positionering. Telkens als ze zichzelf wouden profileren naar de buitenwereld toe via sociale media kwamen ze in een kraakpand terecht.

Are Agency: jouw meester in isolatie

Onze experts gingen aan de slag met een duidelijke positionering voor De Meester, zodat hun persoonlijkheid duidelijk werd gecommuniceerd naar de buitenwereld toe. 

Via sociale media advertising hebben we ervoor gezorgd dat De Meester op een professionele manier in beeld kwam bij hun doelpubliek. Sociale media biedt ons de kans om heel doelgericht te werk te gaan. Adverteren via sociale media laat je toe om specifiek groepen te targetten die aansluiten bij je onderneming.

Het resultaat sprak dan ook boekdelen. Onze sociale media experts slaagden erin om de naamsbekendheid van De Meester te verhogen samen met het aantal kwalitatieve leads.

Tot slot hebben we ons ook gefocust op Google Ads. Via het Google Ads platform hebben we verschillende campagnes ontwikkelt om mensen te bereiken die op zoek zijn naar een woning. 

Bij Are Agency toonden we de advertenties van De Meester aan mensen die op zoek waren naar een woning in de ruime regio van de stad Antwerpen. 

Klaar om dankzij strategische marketing De Meester te zijn van online marketing?