SEO Optimalisatie Vanaf €249/maand:

Ons SEO pakket offert een ideale combinatie van advies, implementatie en de focus om het maximum uit je budget te halen. Onze focus ligt op de vindbaarheid van je website maar ook op de ROI.

We vinden het belangrijk dat je bedrijf in elke stap mee betrokken wordt. Daarom hebben we gekozen voor een transparante aanpak. We willen de best mogelijke uitkomst bieden aan onze cliënten in termen van groeiend verkeer en conversie op je website.

Iets meer over onze SEO services :

Meestal baseren we ons SEO plan op basis van een maandelijks tarief. Dit komt omdat SEO niet iets is dat je snel even kan afwerken. Het is een project dat je moet blijven onderhouden om je concurrentie voor te blijven.

Onze plannen zijn zeer flexibel en aanpasbaar. Je betaald van maand op maand zonder enige verdere verplichtingen. Je zit geen jaren vast aan een plan waarvan je niet tevreden bent. We kijken regelmatig na waar we moeten bijsturen en wat de mogelijkheden zijn.

Je kan het wat vergelijken met een race. Je kan momenteel op de eerste plaats rijden maar eens je stopt met gas geven wordt je ingehaald.

Persoonlijke aanpak

Niet elk project is hetzelfde en daarom hangt de prijs gedeeltelijk af van de omvang van het project. Je mag ons altijd vrijblijvend contacteren om een indicatie te krijgen van de kosten.

We begrijpen dat dit in het eerst zicht een zware kost lijkt voor kleine bedrijven maar je moet het bekijken als een investering die zichzelf terugverdient in de toekomst.

We stellen hierboven ook altijd een rapport op om te kijken wat je site tegenhoudt om hoog te ranken in zoekmachines. We presenteren je dit rapport persoonlijk en leiden je doorheen de stappen die nodig zijn om je site te optimaliseren.

Ik wil samenwerken