Wat is Content Marketing?

Tegenwoordig zijn consumenten bijna allergisch tegen de traditionele vormen van reclame. Hierdoor gaan ze de boodschappen op tv,radio en magazines (on)bewust blokken en zo spendeer je als bedrijf veel geld voor relatief lage impact.

Maar er is een betere manier om je consument te bereiken zonder hem te storen, je helpt hem er zelfs mee.

Content marketing is een marketing vorm die zich focust op het creëren en distribueren van waardevolle en relevant content om nieuwe klanten aan te  trekken en om contact te houden met betalende klanten.

Het DOEL van content marketing is om ervoor te zorgen dat de consument een band krijgt met je merk, bedrijf of imago. Het is een proces dat niet op zichzelf staat, je moet ook op alle andere vlakken de juiste waarden uitstralen die je klant verwacht. Maar als je dit toevoegt aan je bestaande marketing tactieken heeft het een fantastische impact.

Je communiceert met je potentiële klanten door relevante en interessante artikels aan te bieden die er visueel mooi uitzien en de klant zijn problemen oplost.

Het verhoogt ook je vindbaarheid via zoekmachines omdat je meer content online hebt staan.

Met onze content marketing service bieden wij :

  • Een content strategieContent Marketing Antwerpen

We ondersteunen je bedrijf doorheen het hele proces van start tot einde.

Je wilt direct beginnen met het produceren van fantastische artikels maar er gaat toch wat werk aan vooraf. Het is belangrijk om een doel in je achterhoofd te houden. Wat wil je bereiken met je content?

De juiste strategie geeft een overzicht waar je momenteel staat en waar je naartoe werkt. Zo stellen we een kalender op zodat je op regelmatige tijdstippen de juiste artikels post zodat je zo veel mogelijk mensen bereikt.

  • Creatie van de juiste content

Het is een tijdrovend werkje, maar het geeft zo veel voldoening als het juist aangepakt wordt. We horen vaak dingen zoals “het onderwerp is te saai” of “we hebben geen tijd om
artikels te schrijven”.

Door het aanbieden van content creatie, demonstreren we dat dit makkelijk uitbesteed kan worden zonder dat het veel van je eigen kostbare tijd kost.

We bieden ook verschillende soorten content aan, naargelang wie je doelgroep is. Zo maken we bijvoorbeeld een mix van blogs, email campagnes, social media teksten, en premium content zoals E-boeken en info-graphics.

We zorgen ervoor dat alles authentiek aanvoelt en perfect overeenkomt met de behoeften van je doelgroep.

 

  • Optimalisatie van bestaande contentcontent marketing antwerpen

Je hebt misschien al verschillende stukken zelf geschreven maar ze hebben niet de impact gehad waarop je hoopte? Dan herschrijven wij deze zodat ze ten eerste voldoen aan SEO richtlijnen maar ook aan de wensen van je potentiële klanten. 

We voegen ook keywords toe aan de teksten zodat je gemakkelijker gevonden wordt en het relevanter wordt voor je nieuwe bezoekers. 

  • Promotie 

Je content moet natuurlijk ook in de juiste handen terecht komen als je een echte impact wilt maken. Dit doen we door je content te promoten aan de juiste mensen.

Het is niet omdat je iets online gooit dat de bezoekers vanzelf komen. 

Er kan wat werk in kruipen om bezoekers te lokken, en zeker om deze te houden en om te zetten naar klanten. We helpen je merk contact te leggen met mensen die invloed hebben in je sector. 

  • Rapportage

Het klinkt natuurlijk allemaal leuk in de oren maar er moet ook resultaat zijn. Daarom Content marketing antwerpenhouden we alles bij via Google Analytics en Webmaster Tools. Op deze manier kan je zelf opvolgen hoe je content presteert en welke impact het heeft gehad.

Dit doen we in functie van je doelstellingen. Wil je meer bezoekers, iets verkopen of meer sociale reacties? Op deze manier weten we perfect welke informatie u wilt hebben.